Header Ads


Ο Αλμέιδα «έκοψε» Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ!

Ο Αλμέιδα «έκοψε» Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ!


Ποιοι λόγοι «έκοψαν» τον Ανσαριφάρντ - Τι επιθυμεί ο Ματίας Αλμέιδα

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ της επόμενης μέρας




Οι μέρες περνούν σε φάση αναμονής στην ΑΕΚ και όσο δεν προκύπτουν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις που θα αλλάξουν το προφίλ της ομάδας, είναι εύλογο πως το ενδιαφέρον περιστρέφεται σε όσους μένουν εδώ μέχρι να φύγουν.
 
Αναμφίβολα, το πιο τρανταχτό όνομα που προέκυψε από αυτήν τη διαδικασία είναι του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αφ’ ενός επειδή ήταν ενεργός αγωνιστικά ακόμα και στην περίοδο των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε και αφ’ ετέρου, επειδή στην ΑΕΚ η κουβέντα αφορούσε κυρίως την προοπτική προσθήκης και τρίτου φορ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα άλλαξαν τα δεδομένα. Έπειτα από τις συζητήσεις των μελών του μεταγραφικού σχεδιασμού και του Ματίας Αλμέιδα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο 32χρονος Ιρανός θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μολονότι δεσμεύεται από συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ. Οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση είναι συγκεκριμένοι και δεν υπήρξε καμία δεύτερη σκέψη για τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Κατά πρώτον, το βασικό ζήτημα που τέθηκε σε γνώση του Αλμέιδα, αλλά απασχολούσε την ΑΕΚ σε μεγάλο μέρος της περυσινής σεζόν, αφορούσε τη συμπεριφορά του Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θέλουν να παίζουν βασικοί και όταν αυτό δεν συμβαίνει, μπαίνουν σε αρνητική κατάσταση και βγάζουν τον «κακό» εαυτό τους. Στην ΑΕΚ ήταν προβληματισμένοι από συμπεριφορές, απαιτήσεις και διάφορα μικρά και μεγάλα ζητηματάκια της καθημερινότητας με τον Ανσαριφάρντ.



Πάει για ένα ή δύο σέντερ φορ


Πέραν τούτου, ο Αλμέιδα έκρινε πως θέλει ένα διαφορετικό στυλ επιθετικού, που θα μπορεί να παίξει πολύ πιο εύκολα με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Να συμπληρώνει τον Αργεντινό μέσα στην περιοχή όταν αγωνίζονται μαζί ή να δίνει κάτι διαφορετικό στην επίθεση της ΑΕΚ όταν τον αντικαθιστά. Έτσι, λήφθηκε η απόφαση να κλείσει το κεφάλαιο Ανσαριφάρντ για την ΑΕΚ, υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση ενός ή ακόμα και δύο επιθετικών.



Πάντως, το θέμα θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Ο Ανσαριφάρντ δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής καθώς έχει υψηλό συμβόλαιο που υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ και θέλει να είναι σε μια ομάδα που θα παίζει βασικός, ώστε να διεκδικήσει θέση στην Εθνική Ιράν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. 

Αν και εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι από την πατρίδα του, δεν θέλει κάτι τέτοιο, καθώς έχει παντρευτεί με Ελληνίδα και επιθυμεί να παραμείνει στη χώρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.