Header Ads


Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε ρεσιτάλ στον ΕΣΑΚΕ, δικαίωση για την ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε ρεσιτάλ στον ΕΣΑΚΕ, δικαίωση για την ΑΕΚ!


Θρίαμβος της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου - Δεν πέρασε η εισήγηση για αποβολή της Βασίλισσας




Ο ΕΣΑΚΕ πέταξε στα σκουπίδια τις εισηγήσεις της τρύπιας Επιτροπής – Καμία συνέπεια για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες

Η κατάπτυστη εισήγηση της τρύπιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με τις αδειοδοτήσεις πήγε στα σκουπίδια και το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εξελίχθηκε σε μεγάλο θρίαμβο της ΑΕΚ και του διοικητικού ηγέτη της Μάκη Αγγελόπουλου, που επιβεβαιώθηκαν σε ΟΛΑ! Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο, με τεράστια διαφορά και ψήφους 8-4, καταψήφισε μια αδιανόητη εισήγηση, για εισήγηση-έκτρωμα που πήγε να περάσει η τρύπια Επιτροπή να μην δοθεί άδεια συμμετοχής σε ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας στο επόμενο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία συνέπεια για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες!

Οι ομάδες που πήραν μέρος με ψήφους 8-4 αποφάσισαν πως δεν επικυρώνονται οι εισηγήσεις και πως δεν προβλέπονται κυρώσεις για τους συλλόγους που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν πως στον τωρινό κανονισμό υπάρχουν σημαντικά κενά και πως πρέπει το επόμενο διάστημα να υπάρξουν αλλαγές, για να αποφευχθούν παρόμοια λάθη στο μέλλον. Μάλιστα, η σχετική διαδικασία έχει ήδη ανοίξει από την ΕΕΑ. Πάνω εκεί, υπήρξε αναλυτική τοποθέτηση του Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος με κομβικές επισημάνσεις ανέλυσε τη διάτρητη διαδικασία μιας εισήγησης έκτρωμα και έδωσε να καταλάβει στον καθ’ ένα, την αδικία που πήγαινε να περάσει κατά της ΑΕΚ. Έτσι, οδηγηθήκαμε ύστερα από ένα διοικητικό συμβούλιο που κράτησε πέντε ώρες, στο διασυρμό της τρύπιας επιτροπής αξιολόγησης και στον θρίαμβο ΑΕΚ και Αγγελόπουλου, ενώ βεβαίως αυτό που μένει και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να μάθουμε, είναι ποιοι είναι αυτοί οι 4 που στην ψηφοφορία υποστήριξαν την θλιβερή και άδικη εισήγηση. Αν και όλοι γνωρίζουν και μπορούν να καταλάβουν ποιους εξυπηρετούσε μια τέτοια κατάσταση…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.