Header Ads


«Τελειώνει» ο Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ!

«Τελειώνει» ο Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ!

Το 90% των ποδοσφαιριστών που η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει, σε πρώτη φάση, ανήκουν σε άλλες ομάδες και εκεί επικεντρώνεται η μεταγραφική προσπάθεια της Ένωσης - Εκτός πλάνων ο Ανσαριφάρντ!




Προς τα έξω, δίνεται η εντύπωση ότι η ΑΕΚ κινείται αργά στις μεταγραφικές υποθέσεις που την απασχολούν, όμως η αλήθεια είναι άλλη. 

Υπάρχει οργασμός ενεργειών με σκοπό να καλυφθούν οι πιο βασικές ανάγκες της ομάδας: Δύο στόπερ, ένας αμυντικός χαφ και φορ περιοχής μέχρι την ημέρα που η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 90% των παικτών που απασχολούν αυτή τη στιγμή την ομάδα, είναι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με άλλες ομάδες και γίνεται προσπάθεια για την αγορά τους από αυτές. Η ΑΕΚ αντιλαμβάνεται ότι οι καλοί ελεύθεροι παίκτες θέλουν χρόνο για να ζυγίσουν διαφόρων ειδών προτάσεις, ενώ οι περιπτώσεις δανεισμών με οψιόν αγοράς -όπως αυτή του Πινέδα- θέλουν το χρόνο τους.



Επίσης, γίνεται πλέον αντιληπτό ότι έχει καταρτιστεί η λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται και πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στις καριέρες τους. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο υπήρχαν σκέψεις παραμονής έστω ως τρίτο φορ, τελικά ειδοποιήθηκε από την ομάδα ότι δεν είναι στα πλάνα του Αλμέιδα και πως θα πρέπει να μπει σε φάση ψαξίματος για άλλη επαγγελματική στέγη.

Στην ίδια λίστα ασφαλώς βρίσκονται και οι Λε Ταλέκ, Βράνιες και Τάνκοβιτς, ενώ δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι αυτό θα ισχύσει και για τον Σουηδό Φράνσον. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας κι εκεί να κριθεί από τον Αργεντινό τεχνικό.



Το σημαντικό είναι όμως ότι οι αποφάσεις της ομάδας είναι δεδομένες, κάθετες και δε σηκώνουν συζήτηση. Υπάρχουν παίκτες που δε θα έχουν θέση στο ενεργό ρόστερ, βρεθεί δε βρεθεί λύση σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.