Header Ads


Τσακίρης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τα παράπονα για τις τιμές στα διαρκείας»

Τσακίρης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τα παράπονα για τις τιμές στα διαρκείας»


Ο Γιώργος Τσακίρης έκανε το δικό του σχόλιο για τις τιμές στα διαρκείας της ΑΕΚ, τονίζοντας πως συμφωνεί και ο ίδιος με τον κόσμο, που παραπονιέται ότι είναι… τσιμπημένες!

Το δικό του σχόλιο για τις τιμές στα διαρκείας της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή Newsroom του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!




Μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων», ο Τσακίρης τόνισε, με αφορμή τα παράπονα του κόσμου, ότι θεωρεί και ο ίδιος πως είναι… τσιμπημένες οι τιμές, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι ήταν κάτι αναμενόμενο.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τα παράπονα για τις τιμές και δικαιολογώ τον κόσμο. Προφανέστατα, αυτές οι τιμές βγαίνουν με βάση τα οικονομικά πλάνα για τη σεζόν. Αν με ρωτάς, είναι τσιμπημένα, αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο. Είναι η πρώτη χρονιά ενός νέου γηπέδου. Και για εμένα ακριβά είναι, κυρίως για την εποχή. Ακόμη και 100 ευρώ κάτω να ήταν τα φτηνότερα, που κοστίζουν 300 ευρώ, και πάλι ακριβά θα ήταν για πολύ κόσμο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



Από εκεί και πέρα, στάθηκε στην ιστορικής σημασίας σημερινή ημέρα, καθώς έγινε, ουσιαστικά, το πρώτο βήμα, προκειμένου να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της, και τόνισε ότι το μόνο, πλέον, που απομένει είναι «να μάθουμε και πότε θα γίνει το πρώτο ματς εκεί. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Το πρώτο παιχνίδι πάει για τα μέσα ή τα τέλη Σεπτεμβρίου».

Στα μεταγραφικά, τέλος, σημείωσε ότι παραμένει πάντα ανοιχτό τού Πινέδα, ενώ πρόσθεσε ότι θέμα Χατζηδιάκου δεν υπήρξε ποτέ, αφού ο Αλμέιδα ψάχνει άλλου είδους στόπερ.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη:




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.