Header Ads


Σε καλή κατάσταση η Κουντερμέτοβα

Σε καλή κατάσταση η Κουντερμέτοβα


Η ξεκούραση των «πολεμιστών» στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε ήδη από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες η κίνηση στο «βασιλιά των σπορ» θα είναι πολύ μειωμένη. Αυτό όμως δε μας αφαιρεί το δικαίωμα να ασχοληθούμε στοιχηματικά και με τα άλλα σπορ, εκεί όπου υπάρχει δράση και μάλιστα έντονη. Μάθε τα πάντα για τον Stoiximan.

Στο τένις, αρκετά τουρνουά γίνονται παράλληλα και ένα από τα πιο σημαντικά είναι το WTA στο Βερολίνο. Για το 2ο γύρο, έχουμε Ρωσικό «εμφύλιο» ανάμεσα στις Σαμσόνονα και Κουντερμέτοβα. Θυμίζουμε, πως αθλητές και αθλήτριες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ερχόμενο Γουίμπλεντον.

Λ. ΣΑΜΣΟΝΟΒΑ: Η καλύτερή της επιφάνεια είναι το χορτάρι και η απουσία της από το Γουίμπλεντον θα είναι πολύ έντονη. Η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα είχε ξεχωρίσει στη περσινή διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τον 4ο γύρο και πλέον θα αναγκαστεί να δώσει το παρόν μόνο σε δυνατά τουρνουά σε γρασίδι. Η 23χρονη Ρωσίδα, νούμερο 28 στο κόσμο, μετά από μια πολύ σύντομη πορεία στο χώμα, ξεκίνησε με ήττα στο τουρνουά του Χερτόγκενμπος στην Ολλανδία, όμως κέρδισε το 1ο γύρο του Βερολίνου τη Ζίνταντσεκ. Κόντρα στη Κουντερμέτοβα έχει μια νίκη και μια ήττα, όμως πέρσι την είχε νικήσει στο ίδιο γήπεδο.

Β. ΚΟΥΝΤΕΡΜΕΤΟΒΑ: Είναι εμφανές πως βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας της. Έχοντας κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, φτάνοντας στο 3ο γύρο στην Αυστραλία και στα προημιτελικά στο Παρίσι, η Βερόνικα Κουντερμέτοβα θέλει να συνεχίσει ανοδικά σε όλη τη σεζόν στο γρασίδι, παρότι δε θα λάβει μέρος στο Γουίμπλεντον. Μετά το επιτυχημένο Ρολάν Γκαρός για το νούμερο 24 στο κόσμο, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Χερτόγκενμπος και δείχνει έτοιμη να κυνηγήσει ακόμα και τον τελικό στο Βερολίνο.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο Ρωσίδες θα τα δώσουν όλα για διάκριση και χρηματικό έπαθλο, αφού δε θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο Γκραν Σλαμ του Λονδίνου. Η Κουντερμέτοβα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετά τη πορεία της στο Ρολάν Γκαρός, θέλει ακόμα μια διάκριση. Επιλογή η νίκη της στο 1.72 της Bet365.



Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.