Header Ads


Θέλει «Λιβάγια» η ΑΕΚ για παρτενέρ Αραούχο!

Θέλει «Λιβάγια» η ΑΕΚ για παρτενέρ Αραούχο!


Έναν «Λιβάγια» θα αναζητήσει και θα αποκτήσει η ΑΕΚ για να πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο - Τι είπε γνωστός δημοσιογράφος της Ένωσης

Για την υποψηφιότητα στόπερ που έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να κινηθεί τελικά -όχι για καθαρό σέντερ φορ αλλά- για επιθετικό σε στιλ Λιβάγια μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου




Στους άξονες που κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ -και το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί ένας εξ αυτών- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις για την άμυνα και τα χαφ και μια εξ αυτών (που αφορά σε στόπερ) είναι μάλιστα προχωρημένη.



Αφού εκτίμησε λοιπόν ότι θ’ αποκτηθούν συνολικά τρεις μέσοι (χωρίς ν’ αποκλείεται ο ένας να είναι τυπικό εξάρι), τόνισε ότι ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Αραούχο ίσως είναι τελικά διαφορετικών χαρακτηριστικών.

Να μην είναι δηλαδή καθαρός σέντερ φορ, αλλά ένας παίκτης στο στιλ του Λιβάγια (όχι ο ίδιος), που θα δίνει την επιλογή για συνδυαστικό παιχνίδι στον Αργεντινό.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.