Header Ads


Σοάρες: «Θα βοηθήσει την ΑΕΚ ο Άλβες - Όνειρο να έρθω στο νέο γήπεδο!»

Σοάρες: «Θα βοηθήσει την ΑΕΚ ο Άλβες - Όνειρο να έρθω στο νέο γήπεδο!»


Άλεξ Σοάρες, ο αγαπημένος «Γιάννης» των οπαδών της ΑΕΚ - Ο Βραζιλιάνος πέρασε από την Ελλάδα, αφήνοντας το στίγμα του στους «κιτρινόμαυρους»!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε αποκλειστικά στο «10» για την περιπέτειά του στον δικέφαλο, τον Μπρούνο Άλβες, αλλά και το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Το καλοκαίρι του 2004 η ΑΕΚ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τα πολλά χρέη των προηγουμένων χρόνων αποτελούσαν θηλιά στο λαιμό για τον σύλλογο, που προχώρησε σε στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Κάπως έτσι, στις πρώτες μέρες του Ιούλη, πέρασε την πόρτα των Θρακομακεδόνων ένας επιθετικός από τον ΟΦΗ. Ο λόγος φυσικά για τον Άλεξ Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένα από τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της νέας εποχής με τον Ντέμη Νικολαϊδη στο τιμόνι τη ομάδας.



Γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου με θητεία σε Καλαμάτα και Κρητικούς, ο Σοάρες δέθηκε κατευθείαν με την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Ο «Γιάννης» όπως τον αποκαλούσαν οι Έλληνες οπαδοί, τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ για δύο χρόνια (2004-2006), σημειώνοντας 19 γκολ σε 77 αναμετρήσεις.

Ο Άλεξ Σοάρες συνυπήρξε με τον Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ, με τον οποίο διατηρούσε άριστες σχέσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. 

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην Ένωση, αναλαμβάνοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή και ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος του βγάζει το… καπέλο μέσω του «10».



Ο 49χρονος μιλάει αποκλειστικά στο «10», κάνοντας flashback στα όσα βίωσε με τον Μπρούνο Άλβες στον δικέφαλο. Από τις… σκληρές προπονήσεις με τον Πορτογάλο μέχρι και τα «πάρτι» του Ολυμπιακού Σταδίου, ο παλαίμαχος άσος θα έχει πάντα ευχάριστες αναμνήσεις από την περιπέτειά του στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.