Header Ads


Αύριο ανακοινώνεται ο Γκατσίνοβιτς!

Αύριο ανακοινώνεται ο Γκατσίνοβιτς!


Σήμερα ολοκληρώνονται τα διαδικαστικά, αύριο ανακοινώνεται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς!

Αύριο θα είναι η μεγάλη ημέρα για τη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ!

Η Ένωση έκανε το κόλπο-γκρόσο με τη συμφωνία με την Χόφενχαϊμ και έφερε χθες τον Σέρβο μέσο στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά που αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.




Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν πατήσει το γκάζι ώστε να τελειώσουν σήμερα με όλα τα διαδικαστικά που αφορούν στη μεταγραφή του Σέρβου άσου στην ΑΕΚ. 

Η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ξεκινήσει από το πρωί, ενώ ο Γκατσίνοβιτς προχωρά και τις απαράιτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Έτσι, υπάρχει σιγουριά πως αύριο θα έχουν όλα τελειώσει και η Ένωση θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του παίκτη της Χοφενχάιμ.



Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς σε ένα ποσό που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους, ενώ ο παίκτης θα πάρει γύρω στο εκατομμύριο για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο.

Σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μίλησε μαζί του και του εξήγησε τα πάντα σχετικά με τον ρόλο που σκοπεύει να του δώσει στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.



Αυτή η επικοινωνία φαίνεται πως ήταν καθοριστική και στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 27χρονου άσου, ο οποίος έπαιξε στο β’ μισό της σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό (με 15 συμμετοχές και 3 ασίστ).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.