Header Ads


Ξέσπασε και… ξεθύμανε το Βέλγιο

Ξέσπασε και… ξεθύμανε το Βέλγιο


Η Δανία παρότι είχε τη πλήρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δε μπόρεσε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη κόντρα στη Κροατία και μας στέρησε ακόμα ένα ταμείο, δεχόμενη γκολ στο δεύτερο μέρος. Κοιτάμε μπροστά, σε μια γεμάτη ημέρα από πολύ δυνατούς αγώνες στο Nations League. Διάβασε για παμε στοιχημα καζινο live.

Στρέφουμε τη προσοχή μας στη προσπάθεια ανάκαμψης του Βελγίου, το οποίο μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί της Πολωνίας, ταξιδεύει στο Κάρντιφ, εκεί όπου τον υποδέχεται η Ουαλία.

ΟΥΑΛΙΑ: Τα έδωσε όλα κόντρα στην ισχυρή Ολλανδία πριν μερικές ημέρες, όμως το γεγονός πως είναι στη 1η κατηγορία της διοργάνωσης, σημαίνει πως θα έχει αρκετές δύσκολες στιγμές. Παρότι ισοφάρισε στο 92’, δέχθηκε το γκολ 2 λεπτά μετά και τα πανηγύρια κόπηκαν. Οι Ουαλοί θέλουν να αποφύγουν τη τελευταία θέση σε έναν δύσκολο όμιλο, όμως ο μακροπρόθεσμος στόχος τους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Πέιτζ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον ηγέτη Μπέιλ, όμως δε θα λείψουν και οι δοκιμές σε νέα πρόσωπα. Σημαντική η απουσία του φορ Μουρ.

ΒΕΛΓΙΟ: Δέχθηκε βαρύτατη αλλά δίκαιη κριτική μετά τη συντριβή που δέχθηκε μέσα στο «σπίτι» της από την Ολλανδία και απάντησε αναλόγως. Διέλυσε με 6-1 τη Πολωνία, αποδεικνύοντας πως απλά βρέθηκε σε ένα κακό βράδυ με τους «οράνιε». Ο Μαρτίνεθ έχει πάρα πολλές απουσίες στο πλούσιο ρόστερ του, όμως έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά (Οπέντα, Φάες, Ντε Κατελάρε κ.α.) να φορέσουν το εθνόσημο και το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Ισπανός πιθανότατα να ξεκινήσει αρκετούς εξ’ αυτών στο Κάρντιφ, όμως δύσκολα θα αλλάξει τακτική. Δεδομένες οι απουσίες των Κουρτουά, Λουκάκου, Ντενάγιερ, Μέρτενς, Οριγκί και Ντοκού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αρκετά νέα πρόσωπα το Βέλγιο του Μαρτίνεθ, θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό του απέναντι σε μια ομάδα που τα δίνει όλα αλλά έχει «ταβάνι». Εύκολα ή δύσκολα, οι «διάβολοι» θα φύγουν με το διπλό, που παίζεται στο 1.84 στη Novibet.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.