Header Ads


Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ ο Κριχόβιακ!

Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ ο Κριχόβιακ!


«Μύλος» με Κριχόβιακ - Τι έχει συμβεί, γιατί κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ!

Μύλος... Μόνο αυτή η λέξη χαρακτηρίζει τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στη Ρωσία σχετικά με το μέλλον του Κριχόβιακ.




Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ρεπορτάζ που ανέφερε πως ο Πολωνός άσος ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Κράσνονταρ για να λύσει το συμβόλαιό του και όχι απλά αν εκμεταλλευτεί το fifa project που του επιτρέπει να πάει σε άλλη ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023. 



Και λίγες ώρες αργότερα ήρθε ο μάνατζερ του να πει εντελώς διαφορετικά που αν ισχύουν, θέτουν εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του εμπειρότατου άσου στο Mundial του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της έγκυρης ιστοσελίδας, «sports.ru» αν ο παίκτης διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου με τους «ταύρους», ο Νταβίντ Μανάσι ήταν κατηγορηματικός.



«Όχι δεν είναι αλήθεια. Ο Γκρέγκορζ παραμένει στην Κράσνονταρ», είπε και πλέον εφόσον ισχύει αυτό, ο εκλέκτορας των Πολωνών, Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τακτική Ρίμπους. Όπερ σημαίνει ο παίκτης και για 9 ματς πλέι οφ άσος της ΑΕΚ να μείνει εκτός της αποστολής της Εθνικής Πολωνίας για το Κατάρ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.