Header Ads


«Πιθανό να πάει στην ΑΕΚ ο Μάρκος Λόπες»

«Πιθανό να πάει στην ΑΕΚ ο Μάρκος Λόπες»


Τον μπακ, Μάρκος Λόπες προτείνουν στον Αλμέιδα Μεξικανοί και Περουβιανοί. Δεν προβλέπεται ενίσχυση σ' αυτή την θέση βάσει του σχεδιασμού ΑΕΚ!

Μεξικανοί και Περουβιανοί προτείνουν μέσω ρεπορτάζ στον Ματίας Αλμέιδα να πάρει τον Περουβιανό μπακ, Μάρκος Λόπες που δεν υπολογίζεται στην πρώην ομάδα του «Pelado», στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.




Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης μπορεί να μην υπάρχει σημείωση για αριστερό μπακ, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα σενάρια. 

Ο 23χρονος μπακ, Λόπες είναι «φευγάτος» από το MLS και τουλάχιστον τρεις ιστοσελίδες στο Μεξικό αναφέρουν πως ο παίκτης δεν αποκλείεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Αλμέιδα. Αναφέρουν πως πιθανώς ο Περουβιανός διεθνής θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του MLS και υπογραμμίζουν ότι είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.



Ο Λόπες έχει αγωνιστεί στις Ουν. ντε Σαν Μάρτιν και Σπόρτινγκ Κριστάλ στην πατρίδα του, όπου από το 2016 εως το 2018 είχε 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ. Το 2019 μεταγράφηκε στο Σαν Χοσέ, όπου μετρά 55 ματς, τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. 




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.