Header Ads


«Σειρήνες» από Σουηδία για Φράνσον!

«Σειρήνες» από Σουηδία για Φράνσον!


Έρχεται πρόταση για Φράνσον στην ΑΕΚ - Ποιες ομάδες τον θέλουν!

Παρότι στην Ελλάδα είναι σχεδόν... άφαντος, στη Σουηδία έχει «σουξέ», με δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Ο Αλεξάντερ Φράσον μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει βρει χρόνο και ρόλο, ωστόσο στην πατρίδα του παραμένει στο προσκήνιο.




Ο Σουηδός χαφ που ήρθε στην Ένωση τη χειμερινή περίοδο, αλλά έπαιξε μόλις 4 λεπτά, απασχολεί έντονα τουλάχιστον δύο ομάδες. 

Και αν για τη μία το ξέραμε, στη Νόρκεπινγκ αναφερόμαστε, προέκυψε και δεύτερη, η οποία, μάλιστα, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτησή του ζυγίζοντας τα δεδομένα, από τη στιγμή που ο Φράνσον έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαιρι για την ΑΕΚ.



Και επειδή αναρωτιέστε ποια είναι η ομάδα, ο λόγος γίνεται για την Γκέτεμποργκ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον σουηδικό Τύπο, ο Φράνσον βρίσκεται σε μία λίστα με πέντε παίκτες που την απασχολούν έντονα και τις προσεχείς μέρες θα αποφασιστεί το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. 



Να θυμίσουμε πως ο Φράνσον σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει για το μέλλον του: «Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Δεν έχω λάβει μήνυμα πότε επίσημα θα επιστρέψω. Θα γυρίσω κανονικά στην ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο και θα επιστρέψω κανονικά».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.