Header Ads


Η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινές έως -6 βαθμούς και 100.000 ευρώ πρόστιμο!

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινές έως -6 βαθμούς και 100.000 ευρώ πρόστιμο!


Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοινώσεις περί εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ, ο ΕΣΑΚΕ τις στέλνει στον εισαγγελέα για διερεύνηση των καταγγελιών, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με βαριά πρόστιμα.




Αντιμέτωπη με βαριές ποινές που μπορεί να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την δύσκολη οικονομική της κατάσταση είναι πιθανόν να έρθει η ΑΕΚ. 

Ο πρόεδρος και η νομική υπηρεσία του Συνδέσμου θα στείλουν στον αθλητικό δικαστή τον φάκελο με τις δύο ανακοινώσεις της ομάδας του Μάκη Αγγελόπουλου, με τα πράγματα να δείχνουν αρκετά σοβαρά.



Θυμίζουμε ότι, μετά τις καταγγελίες της «Ένωσης» περί εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ, η ΕΟΚ ζητά από τους «κιτρινόμαυρους» να προσκομίσουν άμεσα αποδεικτικά στοιχεία για όσα αναφέρουν, ώστε να διαβιβαστούν στα αρμόδια όργανα. 

Παράλληλα, μέσα στη μέρα η ομοσπονδία θα καταθέσει φάκελο με τις ανακοινώσεις της ΚΑΕ στον εισαγγελέα για διερεύνηση των καταγγελιών.



Αυτό σημαίνει πως, σύμφωνα με το άρθρο 75 του κανονισμού πρωταθλήματος, η δυσφήμηση του αθλήματος (κάθε πράξη, ενέργεια ή παράλειψη που δυσφημεί το άθλημα στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, λόγω της προβολής/δημοσιότητας που έλαβε το εκάστοτε περιστατικό) από ομάδα μέλος του ΕΣΑΚΕ, τιμωρείται αφαίρεση 2-6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος με χρηματικό πρόστιμο από 10.000 έως 100.000 Ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.