Header Ads


Survivor Αποχώρηση 19/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Αποχώρηση 19/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Έχουμε μια μικρή έκπληξη, δεν περίμεναν όλοι πως αυτός θα αποχωρήσει - Δείτε ποιον επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει..
Το Survivor άλλαξε το πρόγραμμα στις μέρες προβολής. Υπό κανονικές συνθήκες Πέμπτη είχαμε ήδη δει ποιος παίκτης έχει μαζέψει τα μπογαλάκια του από τον Άγιο Δομίνικο. Το μενού έχε αποχώρηση απόψε το βράδυ λοιπόν. Ποιος φεύγει;




Τι λέμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις; Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Διότι, πολλές είναι οι φορές που τα πράγματα έρχονται διαφορετικά από ότι τα περιμέναμε. Τα προγνωστικά είναι πάντα χρήσιμα, η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική.

Από την Κυριακή είχαμε δύο νέες ομάδες. Οι κόκκινοι έχασαν και τις δύο ασυλίες και έβγαλαν τρεις υποψηφίους στον τάκο, με ένα ξεκάθαρο φαβορί για να αποχωρήσει. Το μεγάλο φαβορί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Διότι, όλος ο ντουνιάς έμοιαζε να θέλει να τον δει να ολοκληρώνει τη συμμετοχή στο Survivor.



Στάθης Σχίζας και Σπύρος Μαρτίκας ήταν οι άλλοι δύο παίκτες που βγήκαν στον τάκο. Ο κάθε ένας από αυτούς, στη θεωρία πάντα, είχε κάποιες καλύτερες πιθανότητες και δυναμική για να μείνει στο παιχνίδι. Μένει να δούμε αν τελικά αυτό συνέβη.

Survivor spoiler 19/5 αποχώρηση: Ποιος φεύγει;

Φόβος υπήρξε να μη γίνει κάποια ανατροπή. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ώρες ώρες. Ο Στάθης Σχίζας δεν είχε «μετρηθεί» ξανά με το κοινό. Ο Σπύρος Μαρτικας είχε σωθεί οκτώ φορές. θα άντεχε ακόμα μία;



Ο El Professor τα κατάφερε για μία ακόμα φορά. Το έχει με το κοινό και το μπλα και μπλα και παραμένει στο παιχνίδι. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor. Το Survivor spoiler είναι από νωρίς στη διάθεσή σας. Ο υψηλός τόνος στη φωνή του και οι συνεχείς εντάσεις κούρασαν. Με άλλα λόγια, ο μισθοφόρος επιστρέφει σπίτι του με το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία να είναι σαρωτικό. O Στάθης Σχίζας έμεινε με ευκολία επίσης.

Αυτή η εξέλιξη είναι καλή για το παιχνίδι. Τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο οι κόκκινοι θα ανέβουν. Διότι, ο Τάκης δεν κέρδιζε με τίποτε τελευταία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.