Header Ads


Grand Prix Μαϊάμι: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη

Grand Prix Μαϊάμι: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη


Ο σκληρός του Μαϊάμι λέγεται «Μαξ»: ο Φερστάπεν με πειστικότατο τρόπο πήρε τη νίκη στον παρθενικό αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα, αφήνοντας πίσω του Λεκλέρκ και Σάινθ και συνεχίζοντας την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.

Το πλάνο της Φεράρι είναι σπουδαίο. Πραγματικά σπουδαίο: μετά από καιρό έχει φτιάξει το καλύτερο (μα όχι με χαοτική διαφορά από το δεύτερο όπως πιστεύαμε αρχικά...) μονοθέσιο στην πίστα, έχει έναν πρώτο οδηγό που είναι σταθερός και δίνει την αίσθηση πως μπορεί να την οδηγήσει στη Γη της μηχανοκίνητης Επαγγελίας, έναν δεύτερο που, παρά τις ατυχίες, μπορεί να κάνει τη δουλειά και έχει βελτιωθεί σημαντικά σε ό,τι έχει να κάνει με την στρατηγική της και τα πιτ, εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ήταν Ιφιγένεια εν Αυλίδι- τραγωδία, δηλαδή. 

Το πλάνο της Σκουντερία είναι σπουδαίο, μα όχι τέλειο. Κι αυτό, πολύ απλά, γιατί υπάρχει μια ανθρώπινη τροχοπέδη στα όνειρά της για επανακατάληψη της κορυφής, που αγωνίζεται με τους... απέναντι. 

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι, ξεκάθαρα πια, ο καλύτερος πιλότος στο γκριντ και στον παρθενικό αγώνα της ιστορίας στο Μαϊάμι φρόντισε να το αποδείξει και πάλι: μπορεί να εκκινούσε 3ος, όμως με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα «άρπαξε» τον 2ο Σάινθ και λίγους γύρους αργότερα, εκμεταλλευόμενος την τεράστια ώθηση που του έδινε η Ρεντ Μπουλ στις ευθείες, «κατάπιε» και τον Λεκλέρκ ανεβαίνοντας πρώτος. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.