Header Ads


Η ΑΕΚ πήρε θέση για Τσιτσαρίτο!

Η ΑΕΚ πήρε θέση για Τσιτσαρίτο!


Δείτε τι...διαρρέει η ΑΕΚ για τα σενάρια για την μεταγραφή Τσιτσαρίτο!

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με την περίπτωση του Τσιτσαρίτο

Τη μπάλα… χαμηλά κρατάει η ΑΕΚ σχετικά με τη μεταγραφολογία που έχει φέρει -μοιραία- η έλευση του Ματίας Αλμέιδα.




Μετά την περίπτωση του Χαβιέρ Λόπεζ, στο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα του Χαβιέρ Ερνάντες, με την Ενωση όμως να ξεκόβει κάθε συζήτηση που αφορά επικείμενους στόχους αυτή τη στιγμή.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές, ενώ πρωταρχικός στόχος είναι η σωστή αξιολόγηση του νυν ρόστερ.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:



«Για κανέναν ποδοσφαιριστή και για καμία καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμειδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απομένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή για μετά το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα προέχει η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας τις επόμενες μέρες ενόψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του. Για την ΑΕΚ αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου. Όλα τα υπόλοιπα έπονται», σημείωσε αρχικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Για να συνεχίσει: «Δεν έχει ανοίξει η παραμικρή συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές και όλα αυτά τα ονόματα τα μαθαίνουμε και εμείς από τα δημοσιεύματα».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.