Header Ads


Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Όλοι Χαλκίδα, όλοι δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ!»

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Όλοι Χαλκίδα, όλοι δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ!»


Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου, πόσο κοστίζουν!

Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Παρασκευή 06/05 στις 19:15.




Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Παρασκευή από τις 17:30), είτε νωρίτερα (Τετάρτη 04/05 και Πέμπτη 05/05 ως τις 18:30 και Παρασκευή 06/05 ως τις 15:30) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής).

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου.

ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.