Header Ads


Ραντεβού Αλμέιδα-Μελισσανίδη στην Αθήνα!

Ραντεβού Αλμέιδα-Μελισσανίδη στην Αθήνα!


Όλα τα δεδομένα για τον Ματίας Αλμέιδα - Γιατί φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, θα συναντηθεί από κοντά με τον Αργεντίνο τεχνικό, είτε τη Μεγάλη Τετάρτη είτε την Πέμπτη – Όλα τα δεδομένα εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων




Διαβάσατε νωρίτερα τις εξελίξεις σχετικά με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Μεγάλη Τετάρτη για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ. Η άφιξη του στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δρομολογήσει και ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης επιθυμεί και ο ίδιος να έχει προσωπικά κατ’ ιδίαν επαφή με τον Αργεντινό προπονητή, πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον εκλεκτό για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, όπου θυμίζουμε πως υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι πέραν του Αλμέιδα και μάλιστα κάποια ονόματα, δεν έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.



Βεβαίως, όπως έχουμε ξαναπεί, η περίπτωση του Αλμέιδα έχει προκριθεί και θεωρείται από τις πλέον προχωρημένες. Άλλωστε, ο Αργεντινός προπονητής, που ολοκλήρωσε χθες τη συνεργασία του με την Σαν Χοσέ του MLS, εδώ και ένα μήνα περίπου έχει συχνή επαφή τόσο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ όσο και με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Γιάνννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι μετά από μεγάλη έρευνα έχουν προχωρήσει σε θετική εισήγηση, αλλά και με άλλους ανθρώπους της ΠΑΕ, για να συζητήσουν την προοπτική της συνεργασίας.



Ο ίδιος ο Αλμέιδα παράλληλα, έχει μελετήσει την ΑΕΚ, ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την προοπτική που του ανοίγεται και θέλει όσο τίποτα να πάρει τη δουλειά αφού θεωρεί μεγάλο βήμα στην καριέρα του το πρότζεκτ της Ένωσης αλλά και του νέου γηπέδου και γενικά εκτιμά εξαιρετική περίπτωση την ΑΕΚ, προκειμένου η μετάβαση του σαν προπονητής να γίνει μέσω της Ένωσης.

Οι εξελίξεις πάντως, θα έρθουν μετά την άφιξη του Αλμέιδα στην Ελλάδα και μετά το επικείμενο ραντεβού που προαναφέραμε του προπονητή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έχοντας λάβει ήδη θετικές εισηγήσεις από τους συνεργάτες του, κι έχοντας ένα πολύ καλό report και από τον Γκουστάβο Πογιέτ αφού του είπε πού καλά λόγια για τον Αλμέιδα, θέλει και ο ίδιος να έχει προσωπική επαφή μαζί του, πριν κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία. Βέβαια, είναι πιθανό, να μην κριθεί στο ραντεβού με τον Αλμέιδα ο επόμενος προπονητής, εκτός αν ο Τίγρης αποφασίσει μετά τη συνάντηση ότι ο εκλεκτός είναι ο Ματίας Αλμέιδα, χωρίς να χρειαστεί να γίνει άλλος γύρος επαφών με άλλους υποψήφιους…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.