Header Ads


«Τρεις παίκτες της Τσίβας θέλει να φέρει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

«Τρεις παίκτες της Τσίβας θέλει να φέρει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ»


Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται στην ΑΕΚ και αναμένει να φέρει μαζί του... και παίκτες

Τρεις ποδοσφαιριστές της Τσίβας είναι πιθανόν να έρθουν μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς έφτασε σε συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 έτη και αύριο, Σάββατο, αναμένεται Αθήνα για να οριστικοποιηθεί και τα τυπικά.




Ο Αλμέιδα πρόκειται να έχει ενεργό λόγο στις μεταγραφές και ήδη από το Μεξικό ξεκίνησαν τα σενάρια για παίκτες της Τσίβας που τους γνωρίζει και θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Futbolero.

Η πρώτη περίπτωση που αναφέρεται είναι αυτή του 24χρονου Μεξικανού εξτρέμ Αλέξις Βέγα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2022 και τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είναι αυτή του 23χρονου Μεξικανού κεντρικού χαφ Φερνάντο Μπελτράν, ο οποίος φέτος έχει 27 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Επίσης γίνεται λόγος και για έναν ταλαντούχο 18χρονο κεντρικό μέσο της Τσίβας, του Σεμπαστιάν Πέρες Μπουκέτ, ο οποίος μετράει οκτώ εμφανίσεις φέτος.



Γενικότερα οι Μεξικανοί έχουν αρχίσει τα σενάρια για την ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα, έχοντας ήδη αναφέρει και την περίπτωση του 27χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού της Τσίβας που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, του Χαβιέρ Λόπες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.