Header Ads


«Ο Σιμάνσκι το έκανε όπως με την Αγγλία κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Ο Σιμάνσκι το έκανε όπως με την Αγγλία κόντρα στον Ολυμπιακό»


Οι Πολωνοί συνέκριναν το γκολ του Σιμάνσκι στο Καραϊσκάκη με εκείνο που είχε πετύχει στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Αγγλία!

Στο επίκεντρο του αθλητικού Τύπου της χώρας του για το γκολ, αλλά και για την εν γένει εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρέθηκε τη Δευτέρα ο άσος της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι.



Ο Πολωνός μέσος ήταν ο σκόρερ στο 1-1 της Ένωσης με τον Ολυμπιακό καθώς στο 43ο λεπτό με κεφαλιά-οβίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βατσλίκ με τους συμπατριώτες του να υπενθυμίζουν στα ρεπορτάζ τους ότι το γκολ αυτό θύμισε το τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Αγγλία στα προκριματικά του Μουντιάλ.



«Όπως και με την Αγγλία» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «meczyki.pl», όπου επισημαίνεται ότι «ο Σιμάνσκι σημείωσε ένα γκολ και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Πολωνός μέσος σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά από κόρνερ. Βλέποντας αυτό το χτύπημα, μπορούμε να κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο ματς με την Αγγλία, όπου σκόραρε με τον ίδιο τρόπο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.