Header Ads


«Χαμός» με Κονέ-Παπαδημητρίου μετά το ΑΕΚ-Άρης!

«Χαμός» με Κονέ-Παπαδημητρίου μετά το ΑΕΚ-Άρης!


Υπήρχε και... τρίτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για τα πλέι οφ της Super League

Η ΑΕΚ έχασε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος μέσα στην έδρα της, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αγώνα στα πλέι οφ της Super League (η μόνη ομάδα) και έτσι έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας.



Κάτι που την αφήνει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα εκτός Ευρώπης (!), ένα σενάριο… καταστροφικό για την Ένωση που δεδομένα δεν της κάνει την ζωή εύκολη ενόψει της πρόσληψης ενός προπονητή εγνωσμένης αξίας και υψηλού επιπέδου, αλλά και ενόψει της εισόδου της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, στην «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ολα… στραβά δηλαδή για την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη που ψάχνει να βρει γιατρικό, ώστε να κλείσει ομαλά η φετινή (κακή) χρονιά.

Ζήτησαν εξηγήσεις οι οπαδοί

Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ, είδαν την ήττα με 1-2 από τον Άρη και στο τέλος αποδοκίμασαν για ακόμη μία φορά παίκτες και διοίκηση για την κακή φετινή εικόνα και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος του αγώνα δεν υπήρχε κουράγιο από κανέναν και μόλις 10 οπαδοί ήταν έξω από τα επίσημα για… εξηγήσεις.

Ο Νορντίν Άμραμπατ αποδοκιμάστηκε ελαφρώς (δεν απάντησε), ενώ κάποιοι περίμεναν μέχρι και τις 23:00 όταν αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.



Οι λίγοι οπαδοί πλησίασαν τον τεχνικό διευθυντή και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ και ζήτησαν σε ήρεμο ύφος εξηγήσεις για την εικόνα της ΑΕΚ και το αγωνιστικό χάλι που την έχει φέρει στο σημείο να… παλεύει για να βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν .

Η κατάσταση δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο και όλοι αποχώρησαν ήρεμα από το ΟΑΚΑ με τους φίλους της ομάδας να βιώνουν την πίκρα για ακόμη μία φορά, ενώ οι δύο άνδρες απάντησαν στους οπαδούς σε πολύ ήρεμο τόνο.

Πάντως, μένει να φανεί αν συνεχίσουν, από ποιά πόστα και με ποιές αρμοδιότητες Κονέ και Παπαδημητρίου τη νέα αγωνιστικό περίοδο.

Πλέον, η ΑΕΚ τη Μεγάλη Δευτέρα ταξιδεύει στα Ιωάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μία κρίσιμη στροφή για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Αρνητικό ρεκόρ σε ήττες στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, με το 1-2 του Άρη στο ΟΑΚΑ, έφτασε τις έξι ήττες εντός έδρας, τις περισσότερες που είχε ποτέ μέσα στο γήπεδό της.

Μάλιστα, η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό, αφού το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι πέντε ήττες (που είχε και πέρσι) της σεζόν 2012/13 που η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.



Φέτος οι «κίτρινοι» έχουν χάσει από τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και τον Άρη (με 1-2), τον Ολυμπιακό (με 2-3) και τον ΠΑΟΚ (με 0-1). Και απομένουν άλλα δύο εντός έδρας ματς για τους «κιτρινόμαυρους» με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ για την 7η και 8η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.