Header Ads


«Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Παγιέ πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

«Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Παγιέ πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ»


Τι αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στη «ΔΙΚΗ» - Υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας της Μαρσέιγ; Δείτε τι απαντάει η UEFA, τι αναφέρει ο κανονισμός
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Δίκης”, ο σούπερ σταρ της Μαρσέιγ βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ 2-1.




Ο 35χρονος που σκόραρε και στις δύο αναμέτρησεις για τα προημιτελικά του Conference League, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που έγινε στο Παρίσι όπως αναφέρει η «Δίκη».

Ο ποδοσφαιριστής όμως αγωνίζεται αυτήν την ώρα κανονικά στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ομάδα του και την Παρί Σεν Ζερμέν. Προφανώς λοιπόν δεν έχει γνώση ακόμη του θέματος η Μαρσέιγ και έτσι πιθανόν να μην προκύπτει ευθύνη της ομάδας του.



Την ίδια ώρα υπάρχουν ερωτηματικά και γιατι ο εθνικός οργανισμός αντιντόπινγκ της Γαλλίας, δεν έχει καν πάρει μέτρα κατά του ποδοσφαιριστή. Επίσης πρέπει να αποσαφηνιστεί αν έχει γίνει και δεύτερος ελέγχος.

Όπως αναφέρει το κανονιστικό πλαίσιο της UEFA, δεν τιμωρείται μια ομάδα όταν υπάρχει ένα ντοπαρισμένος. Αν υπάρχουν δύο ντοπαρισμένοι παίκτες, παύει η ατομική ευθύνη των παικτών και τιμωρείται η ομάδα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.