Header Ads


«Άσπιδα» Οφρυδόπουλου σε Άμραμπατ: «Είχε ζητήσει άδεια να έρχεται καθυστερημένα στις προπονήσεις λόγω ραμαζανίου»

«Άσπιδα» Οφρυδόπουλου σε Άμραμπατ: «Είχε ζητήσει άδεια να έρχεται καθυστερημένα στις προπονήσεις λόγω ραμαζανίου»


Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τον Νόρντιν Αμραμπατ!

Για το θέμα που προέκυψε με τον Νόρντιν Αμραμπατ  και την καθυστερημένη άφιξή του στην προπόνηση της ΑΕΚ μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.




Ο 48χρονος υπηρεσιακός προπονητής των κιτρινόμαυρων, μιλώντας στη NOVA, ξεκαθάρισε πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα δικαιολογημένος καθώς έχει ζητήσει άδεια προκειμένου να του επιτρέπεται να έρχεται με κάποια αργοπορία στα Σπάτα λόγω του ότι τηρεί το ραμαζάνι και επιβάλλεται όλοι να δείξουν σεβασμό στη θρησκεία του.



«Χαίρομαι γι’ αυτή την ερώτηση γιατί θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όταν λέμε για κάποιους παίκτες αρνητικά πράγματα θα πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια 100%. Ο Νόρντιν ήταν απόλυτα δικαιολογημένος. Οι μουσουλμάνοι διανύουν την περίοδο του ραμαζανίου. Έχει ζητήσει άδεια για να έρχεται καθυστερημένα γιατί κοιμάται και τρέφεται διαφορετικές ώρες, οπότε ο Νόρντιν ήταν δικαιολογημένος στις αργοπορίες του, αυτές που μπορεί να τονίστηκαν με κάποιο τρόπο από δημοσιογράφους ή από το κοινό. Ο Άμραμπατ είναι επαγγελματίας και όλοι δείχνουμε σεβασμό στην ανεξιθρησκεία. Εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του ραμαζανίου γι’ αυτό και αργούσε», ανέφερε ο Οφρυδόπουλος στη NOVA.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.