Header Ads


Survivor Spoiler 29/3: O Σάκης Ρουβάς «μπλόκαρε» την χθεσινή ψηφοφορία αποχώρησης

Survivor Spoiler 29/3: O Σάκης Ρουβάς «μπλόκαρε» την χθεσινή ψηφοφορία αποχώρησης


Τι συνέβη στην ψηφοφορία - Πόσες χιλιάδες ευρώ χάλασε για τον αδερφό του, προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο στην περιοχή του
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο (30/3) να γίνει γνωστό το ποιος αποχωρεί από το Survivor 5, με τον Απόστολο Ρουβά να είναι ένας εκ των υποψηφίων και τον αδελφό του, Σάκη, να οδηγείται στο να προκαλέσει... πρόβλημα στην ψηφοφορία.



Ο Απόστολος Ρουβάς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στην κάλπη και είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Πρώτη όπως πάντα ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που κέρδισε την ατομική ασυλία έδωσε ως υποψήφια τη Τζο Μαριδάκη.

Με το άκουσμα της ψηφοφορίας αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων «πάγωσαν» και δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αν και γνωρίζουμε ποιος φεύγει τελικά.



Survivor spoiler: Το... τερμάτισε στις ψήφους ο Σάκης, προκάλεσε πρόβλημα στην περιοχή του

Και ενώ υπήρχε συζήτηση στο Instagram για το αν θα πάει τελικά ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της ένωσης του ελληνικού survivor, φτάσαμε σε σημείο ο Σάκης να χρεώσει το κινητό του τηλέφωνο κάνα δυο χιλιάρικα, ψηφίζοντας τον αδερφό του να παραμείνει στο ριάλιτι.



Θα λέγαμε ότι μπλόκαρε ολόκληρη την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της περιοχής αφού τόσο ο ίδιος όσο και η Κάτια Ζυγούλη με το που άνοιξαν οι κάλπες ξεκίνησαν μαζικά την αποστολή μηνυμάτων.

Στον Νέο Βουτζά, άλλωστε, το δίκτυο ήταν χθες (28/3) υπερφορτωμένο για αρκετή ώρα, περίπου 45 λεπτά, κάτι που εξηγείται μάλλον στις ψήφους, οι οποίες μάλλον κρατούν και τον Απόστολο στο ριάλιτι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.