Header Ads


Στοίχημα: Μπορεί η Γουέστ Χαμ

Στοίχημα: Μπορεί η Γουέστ Χαμ


Σε ρυθμούς… ευρωπαϊκών διοργανώσεων κινούμαστε και σήμερα Πέμπτη (17/03), με τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Betarades.gr βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι, η οποία έρχεται από την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Σεβίλλη και την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Europa League.
 
Στις 22:00 η Γουέστ Χαμ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Σεβίλλη, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Τα “σφυριά” κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άστον Βίλα με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, παίρνοντας το αποτέλεσμα ψυχολογίας που αναζητούσαν. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μόγιες, που θέλει σήμερα να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, με στόχο την ανατροπή τους εις βάρος της 1-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Από την πλευρά της η Σεβίλλη τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βαγιεκάνο στη Λα Λίγκα, όπου βρίσκεται στη 2η θέση μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών. Εκτός έδρας η ομάδα του Λοπετέγκι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε ότι η Γουέστ Χαμ θα καταφέρει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.