Header Ads


«Σκόρπισαν» στον πλανήτη οι παίκτες της ΑΕΚ!

«Σκόρπισαν» στον πλανήτη οι παίκτες της ΑΕΚ!


Διαβάστε σε ποια μέρη του κόσμου είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εν όψει των αγώνων τους με τις Εθνικές τους ομάδες!

Διακοπή έχουμε αυτή την εβδομάδα στα πρωταθλήματα όλων των χωρών, καθώς έχουμε παιχνίδια Εθνικών ομάδων. 



Πολλοί παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν από τα Σπάτα και βρίσκονται… σκορπισμένοι σε διάφορα σημεία του κόσμου. Από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο όπου είναι τα αδέρφια Γκαρσία, μέχρι τη Νότια Κορέα που παίζουν σήμερα (24/3) οι τρεις Ιρανοί της ΑΕΚ, μέχρι τη Σκωτία, την Αγγλία και την… Τρίπολη όπου βρίσκονται παιδιά της ΑΕΚ με την Εθνική Ελπίδων.

Διαβάστε σε ποιο σημείο του πλανήτη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ:

Οι Έλληνες Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα βρίσκονται στη Ρουμανία για το φιλικό της Παρασκευής (25/3) με τη Ρουμανία το οποίο αρχίζει στις 20:15.

Ο Λιβάι, αλλά και ο Τζούντα Γκαρσία κλήθηκαν στην Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και τώρα βρίσκονται στην πατρίδα τους καθώς έχουν να δώσουν δυο εντός έδρας φιλικά παιχνίδια με τα Μπαρμπέιντος και τη Γουιάνα στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα.

 Ο Στίβεν Τσούμπερ θα πάει στην Αγγλία, όπου με την Εθνική Ελβετίας το Σάββατο (26/3) θα δώσει στο Γουέμπλεϊ φιλικό παιχνίδι.

Με τη σειρά τους οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι είναι στη Νότια Κορέα. Εκεί σήμερα (24/3) αντιμετωπίζουν τη Νότια Κορέα με την Εθνική του Ιράν για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Κριχόβιακ από την άλλη βρίσκεται στη Σκωτία και συγκεκριμένα στη Γλασκώβη, καθώς απόψε έχει φιλικό παιχνίδι (21:45) με την Εθνική Πολωνίας.

Ο Μάριος Μιτάι βρίσκεται στην Αλβανία, όπου η U21 της χώρας του έχει παιχνίδι την Παρασκευή κόντρα στην Τσεχία U21 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

Ο Ζίγκα Λάτσι είναι στο Κόσοβο, όπου επίσης την Παρασκευή (25/3) με την Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο.

Ο Βεντάντ Ραντόνια είναι στην Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας και βρίσκεται στο Σαράγεβο όπου αύριο (25/3) θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 του 2023.



Ο Γερολέμου είναι στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου και βρίσκεται στη χώρα του όπου το Σάββατο (26/3) θα παίξει κόντρα στη Λευκορωσία.  

Οι Ευθύμης Χριστόπουλος, Μιχάλης Κοσίδης, αλλά και ο δανεικός Γιάννης – Φοίβος Μπότος είναι με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας στην Τρίπολη, εκεί όπου θα παίξουν με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 του 2023.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.