Header Ads


Οι σκέψεις Οφρυδόπουλου για ΠΑΟΚ!

Οι σκέψεις Οφρυδόπουλου για ΠΑΟΚ!


Τα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ - Τι έχει δείξει μέχρι τώρα ο Οφρυδόπουλος, ποια τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής!

Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έχει αποκαλύψει ξεκάθαρα τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. 



Σαφώς, υπάρχουν ενδείξεις που σε συνδυασμό με τις απουσίες ή τις επιστροφές, δείχνουν πράγματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ούτε το τακτικό πλάνο, αν δούμε δηλαδή μια ΑΕΚ με έντονο το στοιχείο της πίεσης όπως στη Λεωφόρο ή μια ΑΕΚ που θα… περιμένει. Ούτε στο σύνολο τους, τις επιλογές της ενδεκάδας…

Το σημαντικό, σε πρώτη φάση, για τον προπονητή, είναι πως θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός γκολκίπερ, είναι αλήθεια πως στην προπόνηση της Πέμπτης τρόμαξε τους πάντες, όταν σε μια σύγκρουση που είχε με τον Ανσαριφάρντ, του δίπλωσε το γόνατο και επικράτησε ανησυχία αφού, χτυπάμε ξύλο, από τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να πάθεις μέχρι και χιαστό ή κάποια σημαντική ζημιά. Ευτυχώς, ο «Στάνκο», που έχει βοηθηθεί σημαντικά από τον τρόπο εκγύμνασης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, έχοντας δυναμώσει το κορμί και τα πόδια του, όχι μόνο έμεινε… ατσαλάκωτος από την κόντρα που είχε με τον Καρίμ, αλλά σήμερα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό και μάλιστα έμοιαζε και σε τρομερή κατάσταση. Δείχνοντας, πως έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα και δεν αγχώθηκε στιγμή για το γόνατο του. Επομένως, είναι αυτονόητο, πως θα τον δούμε κανονικά την Κυριακή κάτω από τα δοκάρια.



Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σε σχέση με τη Λεωφόρο, θα μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Όγκνιεν Βράνιες όσο και στον Νταμιάν Σιμάνσκι που επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ διαθέσιμος είναι και πάλι ο Γεβχέν Σάκχοφ. Τώρα, τα ερωτηματικά, είναι αφενός ο Αντρέ Σιμόες που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη ποδοκνημική, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία, που παραμένει κλινήρης έχοντας χτυπηθεί από ίωση, μαζί με τους Νταμιέν Λε Ταλέκ και Στράτο Σβάρνα. Τα παραπάνω ζητήματα που έχουν προκύψει, σίγουρα θα μπορούσαν να δείξουν ειδικά μεσοεπιθετικά την μεγάλη εικόνα όσον αφορά την ενδεκάδα, αλλά καλό είναι να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Άλλωστε, επαναλαμβάνουμε, και στο μυαλό του Οφρυδόπουλου για την ώρα δεν είναι κάτι ξεκάθαρο. Σίγουρα, στα άκρα οι Μισελέν δεξιά και Μοχαμάντι αριστερά είναι σχεδόν στάνταρ επιλογές, σίγουρα ο Τζαβέλλας θα είναι στο αρχικό σχήμα έχοντας πλάι του έναν εκ των Βράνιες ή Μήτογλου, σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αρούχο, το πρώτο κανόνι της ομάδας και σίγουρα η τριάδα των Τσούμπερ-Μάνταλου-Άμραμπατ έχει προβάδισμα να ξεκινήσει με δεδομένο ότι ο Γκαρσία έχει χάσει προπονήσεις.



Τώρα, όσον αφορά τον άξονα, που προκαλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω και της προσθήκης-παρουσίας του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, υπάρχει η επιλογή δίπλα του να βρεθεί ο συμπατριώτης του Σιμάνσκι αλλά φαίνεται πως παίζει γερά να ξαναδούμε και τον Χατζισαφί, που τα πήγε περίφημα στη Λεωφόρο. Και όλα αυτά βεβαίως, αναμένοντας και τον Σιμόες, που τούτη την ώρα είναι αμφίβολος. Επομένως για την ώρα, όπως προαναφέραμε υπάρχουν οι στάνταρ επιλογές αλλά υπάρχουν και θέσεις που ακόμα είναι ανοιχτές και θα πρέπει πιθανότατα να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε τις τελικές αποφάσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.