Header Ads


«Ψάχνεται» για δεύτερη μεταγραφή από Ρωσία-Ουκρανία η ΑΕΚ!

«Ψάχνεται» για δεύτερη μεταγραφή από Ρωσία-Ουκρανία η ΑΕΚ!


Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι επίσημα από χθες ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, όμως η «Ένωση» φέρεται να ψάχνεται για άλλη μία ανάλογη κίνηση τις επόμενες μέρες!

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ.



Ο Πολωνός χαφ θα αγωνιστεί στην «Ένωση» τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους ανάλογα με τις εξελίξεις σε Ρωσία-Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή, πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν τις παραπάνω αγορές, μήπως προκύψει μία ανάλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στα πλέι οφ.

Αυτή είναι η βασική παράμετρος που φέρονται να έχουν θέσει οι ιθύνοντες του συλλόγου στους ανθρώπους με τους οποίους είναι σε επαφή, ενώ θα ήθελαν όποιος αποκτηθεί να έχει προοπτική να παραμείνει στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Η απόκτηση στόπερ είναι μία από τις προτεραιότητες του σχεδιασμού της ΑΕΚ, όπως και η προσθήκη ενός δεξιού μπακ-χαφ και ενός μέσου, στο πλαίσιο της ανανέωσης του υπάρχοντος ρόστερ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.