Header Ads


Μεγάλος τσακωμός Αγραβάνη-Ρογκαβόπουλου στον Προμηθέα

Μεγάλος τσακωμός Αγραβάνη-Ρογκαβόπουλου στον Προμηθέα


Απίστευτα πράγματα έγιναν στην προπόνησ
η του Προμηθέα, πριν από την αναχώρηση για το ματς με την Μπουντούτσνοστ.

Ο Προμηθέας πάλεψε χθες ως ένα σημείο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Μπουντούτσνοστ. Εχασε με 90-77 και η πιθανότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup είναι πολύ μικρή.



Αυτά, όμως, δεν έχουν καμία σημασία μπροστά σε εκείνα, που έγιναν στη προπόνηση της Δευτέρας, μία μέρα, δηλαδή, πριν από την αναχώρηση για το Μαυροβούνιο. 

Πράγματα απίστευτα καθώς δεν είναι απλά ότι υπήρξε χοντρό λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Είναι ότι αυτό το επεισόδιο προχώρησε πολύ περισσότερο με τον πρώτο να χειροδικεί σε βάρος του δευτέρου. 

Τα ακόμα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι, την ίδια ώρα, πάντως, ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του δεν διέκοψαν την προπόνηση, καθώς θα όφειλαν, αλλά τη συνέχισαν κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



Μπινελίκια και βρισιές ανάμεσα σε παίκτες (και συμπαίκτες) υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Όταν, όμως, υπάρχει σωματική βία, τα όρια έχουν ξεπεραστεί τρομερά και σε μία εποχή μάλιστα, που δίνεται τεράστια μάχη σε πολλά μέτωπα, ώστε να εξαλειφθούν ή τουλάχιστον να περιοριστούν τέτοια φαινόμενα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.