Header Ads


Οι πρώτες αλλαγές Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ!

Οι πρώτες αλλαγές Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ!


Πώς δουλεύει στις προπονήσεις και οι... δυσκολίες με τα αποδυτήρια. Ο Γιώργος Ντάσιος που έχει δουλέψει μαζί με τον νέο προπονητή της Ένωσης, μιλάει για τον τρόπο δουλειάς του και τα όσα θα... διορθώσει το επόμενο διάστημα στην ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που ανέλαβε ως προσωρινή λύση την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Γιώργος Ντάσιος, που έχει συνεργαστεί μαζί του στην Παναχαϊκή σε περίοδο που η πατρινή ομάδα τα πήγε εξαιρετικά.



Ο πεπειραμένος δεξιός μπακ, με μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα, αποκάλυψε τι θα δουλέψει στις προπονήσεις της Ένωσης ο έμπειρος κόουτς, ποιοι ποδοσφαιριστές θα αξιοποιηθούν περισσότερο στην 11άδα, αλλά και το στιλ του Γιαννίκη που θα το μαζέψει ο Οφρυδόπουλος. 

"Θεωρώ ότι είναι πρόκληση και τιμή που αναλαμβάνει την ΑΕΚ. Όσο ήμουν μαζί του ξανάνιωσα ως ποδοσφαιριστής, παίζαμε ποδόσφαιρο, ήθελε να παίζει με την μπάλα από πίσω, να χτίζει παιχνίδι. Δηλαδή να υπάρχει δημιουργία. Επιθετικά παίζαμε, ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, κυρίως στις στατικές φάσεις", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Ντάσιος.  

Τι θυμάστε από τον προπονητή Οφρυδόπουλο;

"Ανάλογα με τον αντίπαλο, όλη την εβδομάδα δουλεύαμε πάνω στο πώς παίζουν και κοιτούσαμε τα ευάλωτα σημεία τους. Αυτό σημαίνει ότι ήταν καλά διαβασμένος και γνώριζε τι να κάνει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είχαμε πάει καλά".

"Δύσκολο βήμα η ΑΕΚ - Μεγάλη πίεση - Δύσκολο να μπει στο κλίμα των αποδυτηρίων"

Έχετε δει καθόλου φέτος την ΑΕΚ β΄

"Την έχω δει μόνο με την Καλαμάτα, που πηγαίνει για άνοδο φέτος, και στάθηκε καλά". 

Θεωρείτε ότι μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ;

"Δύσκολο βήμα για αυτή την περίοδο τη ΑΕΚ, αλλά και στην Παναχαϊκή δεν είχε μεγάλα ονόματα και τα κατάφερε. Βέβαια δεν υπήρχε η μεγάλη πίεση μεγάλη της ΑΕΚ, στην Παναχαϊκή είχε να διαχειριστεί περισσότερους νεαρούς παρά μεγάλα ονόματα. Θα είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα των αποδυτηρίων της ΑΕΚ αυτή την περίοδο". 

"Αυτά θα αλλάξει στην ΑΕΚ - Αραούχο και Μάνταλο στην 11άδα - Θα μαζέψει το στιλ του Γιαννίκη"



Τι θα αλλάξει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν;

"Μπορεί να δουλέψει τις στατικές φάσεις, έχει παίκτες με καλές εκτελέσεις και έχει παίκτες για να πάρουν κεφαλιές. Παίκτες με ευφυΐα. Περιμένω τον Αραούχο να αξιοποιηθεί περισσότερο, θα τον χρησιμοποιήσει, επίσης περιμένω να αξιοποιήσω τον Μάνταλο περισσότερο. Κάτι θα αλλάξει στην 11άδα, δύσκολο να αλλάξει κάποια πρόσωπα αλλά θα αλλάξει πράγματα. Θα το αλλάξει το στιλ του Γιαννίκη που έχει η ΑΕΚ τώρα, θα το μαζέψει".

Τέλος, θεωρείτε ότι αν τα πάει καλά θα πρέπει να έχει την ευκαιρία του και τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Όλα εφικτά είναι, στο χέρι του είναι να πάει καλά, να δείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Γιατί να μην μείνει, νέος άνθρωπος είναι, με νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία να του ευχηθώ μέσω του sportdog και γερό στομάχι".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.