Header Ads


Πρωταθλητής Ευρώπης ο Εθνικός!

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Εθνικός!


Εθνικάρα, ομάδαρα - Τα κορίτσια του Εθνικού έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πόλο. Έκαναν περίπατο στον 2ο τελικό κόντρα στη Ντουναϊβάρος (14-9), ζευγάρωσαν τις νίκες και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Len Trophy, δεύτερο στην ιστορία του τμήματος!

Ο Εθνικός στην κορυφή της Ευρώπης! Αξια. Δίκαια. Πανηγυρικά. Εμφατικά. Τα κορίτσια του οι νέες βασίλισσες του πόλο, που χάρισαν μια ακόμη μεγάλη στιγμή, μια σπουδαία επιτυχία στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Με δύο νίκες κόντρα στην Ντουναϊβάρος τα κορίτσια της Αντιγόνης Ρουμπέση σφράγισαν την ανωτερότητά τους και πλέον από το βράδυ της Τετάρτης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Len Trophy, που είναι και το δεύτερο στην ιστορία του συλλόγου, μετά την επιτυχία του 2010 κόντρα στην Χάντι Μανσίσκ από την Ρωσία.

Μετά τη νίκη της Παρασκευής στην Ουγγαρία με 12-8, ο δρόμος προς την κούπα ήταν ορθάνοιχτος κι απλά μέσα σε πανηγυρική στο Παπαστράτειο ήρθε και η δεύτερη επιτυχία με το θριαμβευτικό 14-9.

Παράλληλα, ο Εθνικός γίνεται η 6η ομάδα με δύο κατακτήσεις στην ιστορία του θεσμού, με τη Βουλιαγμένη (2003) και τον Ολυμπιακό (2014) να έχουν από μία, αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 3-2, 3-3

Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 3, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον.

Ντουναουιβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Μάτσκο, Ζίλαγκι 3, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαγιού 1, Σάμπο, Γκάρντα 2, Μούσκι 1, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.