Header Ads


Η πρώτη δήλωση Σάντος μετά την πρόκριση Πορτογαλίας στο Μουντιάλ!

Η πρώτη δήλωση Σάντος μετά την πρόκριση Πορτογαλίας στο Μουντιάλ!


Το πρώτο σχόλιο του Φερνάντο μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Ο Φερνάντο Σάντος αμέσως μετά τη νίκη επί των Σκοπίων και την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, προχώρησε στην πρώτη του δήλωση, τονίζοντας πως έχει κερδίσει ήδη δύο διοργανώσεις με την εθνική, το Euro και το Nations League και ονειρεύεται όπως είπε να κερδίσει και μια τρίτη. 



«Έχω κερδίσει ήδη δύο διοργανώσεις και ονειρεύομαι να κερδίσω και μια τρίτη», τόνισε σε δηλώσεις του στο RTP 3.

«Από τότε που άρχισα να εργάζομαι ως ομοσπονδιακός προπονητής, πήγα σε όλες τις τελικές φάσεις. Σε τρία Ευρωπαϊκά και τώρα σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα. Πρώτα με την Ελλάδα και τώρα με την Πορτογαλία. Τώρα κυνηγάω το όνειρο. Το δικό μου και όλων των Πορτογάλων. Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε, αλλά τώρα πάμε στο Κατάρ για το όνειρο. Μετά το Euro και το Nations League, ονειρεύομαι και το Μουντιάλ. Αν δείχνουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, είμαστε πιο κοντά», τόνισε ο 67χρονος προπονητής κρατώντας σε αναμμένα κάρβουνα την ΑΕΚ.



Είναι πλέον σαφές πως ο Σάντος δεν απομακρύνεται ή παραιτείται από τον πάγκο της Πορτογαλίας (με την οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο ως το 2024) και αν η «Ένωση» φιλοδοξεί να τον έχει στον πάγκο, θα χρειαστεί να τον πείσει να αναλάβει τις δύο θέσεις ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.