Header Ads


Δέδας: «Θέλω να συνδεθώ με την ΑΕΚ - Κάθε μέρα σκεφτόμαστε τον Γελοβατς» (vid)

Δέδας: «Θέλω να συνδεθώ με την ΑΕΚ - Κάθε μέρα σκεφτόμαστε τον Γελοβατς» (vid)


Μεγάλη συνέντευξη του Στέφανου Δέδα για την σύνδεσή του με την Κρήτη, την ΑΕΚ και φυσικά τον αδικοχαμένο Στέφαν Γέλοβατς.

O Στέφανος Δέδας έδωσε μεγάλη συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.



Ο Ελληνας κόουτς μίλησε για την ΑΕΚ και τη σχέση που «χτίζει» με την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Στέφαν Γέλοβατς που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Επίσης, κάνει ειδική αναφορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για το νέο «σπίτι» της Βασίλισσας» στα Ανω Λιόσια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφανου Δέδα:

Για το δέσιμο που έχει με την Κρήτη:

«Είναι στην καρδιά μου το Ηράκλειο, έζησα δύο χρόνια σε αυτή την πόλη και και ένα χρόνο στο Ρέθυμνο που επίσης το αγάπησα! Πολύ καλές οι αναμνήσεις , τελικό Κυπέλλου με Ρέθυμνο και άνοδος στην Α1 και βέβαια δύο ανόδους με τον ΟΦΗ. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται! Αγάπησα πολλά και αγαπήθηκα στην Κρήτη.»

Για το μέλλον του κρητικού μπάσκετ: 

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το κρητικό μπάσκετ στα χρόνια που ήμουν στο εξωτερικό. Έχω μιλήσει ωστόσο με πρώην παίκτες και συνεργάτες μου και ξέρω πως δεν είναι εύκολα τώρα τα πράγματα για τις κρητικές ομάδες ώστε να επιστρέψουν άμεσα στα ψηλά πατώματα του ελληνικού μπάσκετ! Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα όμως το μπάσκετ της Κρήτης θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι!»



Για το κλειστό στα Δυο Αοράκια:

«Το κλειστό στα Δύο Αοράκια είναι σίγουρα καταπληκτικό! Έχει γίνει σπίτι των εθνικών ομάδων μπάσκετ και άλλων αθλημάτων και αυτό τα λέει όλα! Έχουν γίνει τελικοί κυπέλλου και πριν το Φάιναλ Φορ με δύο τρόπαια για την ΑΕΚ, την ομάδα που δουλειά τώρα! Έχει φέρει γούρι και χαρές στην ομάδα μου (η συνέντευξη έγινε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακού όπου η Ένωση αγωνίστηκε αποδεκατισμένη από τα προβλήματα)!»

Για τη σχέση που «χτίζει» με την ΑΕΚ:

«Σίγουρα θέλω να συνδεθώ με την ΑΕΚ! Όλοι ξέρουν την ιστορία της και την πρόσφατη και το γεγονός ότι έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό σε οποιοδήποτε άθλημα για την Ελλάδα! Στην τρέχουσα περίοδο μας παρουσιάστηκαν προβλήματα πολύ μεγάλα! Πάσης φύσεως! Έχουμε μεγάλες δυσκολίες αλλά κάναμε και κάποιες ηρωικές νίκες. Ελπίζω να είμαστε πλήρεις στο τελευταίο κομμάτι της α1 ώστε να δείξουμε όσα πρέπει και η ομάδα και εγώ σαν προπονητής.»

Για  τον Στέφαν Γελοβατς που «έφυγε» νωρίς: 

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σαν προπονητής όταν είδαμε τον Στέφαν να καταρρέει! Δυστυχώς ήταν μια σκληρή στιγμή για όλους μας και κυρίως για την οικογένεια του! Τον σκεφτόμαστε κάθε μέρα! Κρεμάσαμε τη φανέλα του και αυτό δείχνει πως η ΑΕΚ δε θα τον ξεχάσει ποτέ! Μας άφησε σημάδι και έμεινε χαραγμένος στη μνήμη μας! Θα τον θυμόμαστε και θα προχωρήσουμε στη ζωή χωρίς να αφήσουμε την επικοινωνία με την οικογένεια του!»

Για το «σπίτι» που έχει πλέον η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ:

«Έχουμε το σπίτι μας και αυτό είναι σημαντικό και για τους αγώνες και για τις προπονήσεις. Ωστόσο πρέπει κάποια στιγμή να έχει πληρότητα και η ομάδα μας!»

Για τον Γιάννη Αντετοκούμπο:

«Ο Γιάννης είναι ο κορυφαίος του ΝΒΑ. Ο καλύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας παγκοσμίως, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου! Θα το συνειδητοποιήσουμε αργότερα τι έχει κάνει ο Γιάννης. Δεν θα ξαναγίνει»



  Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.