Header Ads


ΑΕΚ: H «καψούρα» Μελισσανίδη, τα εμπόδια και η εναλλακτική επιλογή

ΑΕΚ: H «καψούρα» Μελισσανίδη, τα εμπόδια και η εναλλακτική επιλογή


Δεδομένη η αποχώρηση Αργύρη Γιαννίκη - Η «καψούρα» με τον Φερνάντο Σάντος, ποια εμπόδια υπάρχουν και η εναλλακτική επιλογή
Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το «τοπίο» αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα κόουτς, αν δηλαδή θα μείνει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, οδηγώντας την ομάδα και στα play offs ή αν θα αποχωρήσει άμεσα, σε μία προσπάθεια της διοίκησης να προκαλέσει ένα σοκ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του για την απομάκρυνση του 41χρονου κόουτς, αλλά και για τον άνθρωπο που θα αναλάβει να «χτίσει» την ομάδα στη χρονιά της επιστροφής στην Νέα Φιλαδέλφεια και της εισόδου στην «Αγιά Σοφιά».

Το όνομα του εκλεκτού δεν είναι άλλο από αυτό του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος πρώην κόουτς της Ένωσης θεωρείται ως ο ιδανικός για την επόμενη μέρα στην Ένωση, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι υποχρεώσεις με την Πορτογαλία

Τη δεδομένη στιγμή ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας έχει αναλάβει την καθοδήγηση της Πορτογαλίας. Επί των ημερών του οι Ίβηρες κατέκτησαν το Euro στην Γαλλία, αλλά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την κορυφή του ομίλου, με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος στα play offs.

Οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Τουρκία, στο πρώτο ματς των μπαράζ και σε περίπτωση που προκριθούν τότε θα παίξουν κόντρα στον νικητή της Ιταλίας με τα Σκόπια, με τους νυν Πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν τον πρώτο λόγο. Οι υποχρεώσεις αυτές ολοκληρώνονται στα τέλη Μαρτίου. Αν οι Ίβηρες πάρουν το «εισιτήριο» για το Κατάρ, τότε ο Φερνάντο Σάντος θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 και αυτομάτως «κλείνει» η πόρτα για την επιστροφή του.

Σε διαφορετικό σενάριο θα αποχωρήσει άμεσα, θα είναι διαθέσιμος, όμως αναμένεται να έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του. Βέβαια, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Έτσι, θέλουν να ετοιμάσουν την εναλλακτική τους, η οποία θα αφορά στην πρόληψη ενός προπονητή αντίστοιχου επιπέδου με τον Φερνάντο Σάντος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.