Header Ads


H AEK «τσεκάρει» Σάλιακα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα!

H AEK «τσεκάρει» Σάλιακα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα!


Η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον διεθνή μπακ-χαφ στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας προβάδισμα για την απόκτησή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημείο αναφοράς στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αποτελεί η συνάντηση της «Ένωσης» με τον Μανώλη Σάλιακα.



Ο «Δικέφαλος» παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον διεθνή πλέον δεξιό μπακ-χαφ και έχει σχηματιστεί θετικό report για την αξία του από τους υπεύθυνους του τμήματος σκάουτινγκ.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Έλληνας οπισθοφύλακας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ και είναι ελεύθερος το καλοκαίρι να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δείχνει να έχει το προβάδισμα από την εγχώρια αγορά στην προοπτική συνεργασίας, ενώ υπάρχει παράλληλα «ζεστό» ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον ποδοσφαιριστή.



Σε κάθε περίπτωση, η αυριανή συνάντηση ΑΕΚ και ΠΑΣ αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν ακόμη ένα τσεκάρισμα στον Σάλιακα, ολ οποίος φέτος έχει 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.168 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.