Header Ads


Γιαννίκης: «Τεράστια πίκρα, παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο...»

Γιαννίκης: «Τεράστια πίκρα, παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο...»


Ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλυσε τους λόγους της ήττας της ΑΕΚ από τον Άρη (2-1) στο ντέρμπι που έγινε στον απόηχο της δολοφονίας 19χρονου φίλου των Θεσσαλονικέων.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους», ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του και συνέχισε:

«Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς αν πρόκειται για τον αποκλεισμό του Γέβτιτς από την αποστολή απάντησε: «Είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες».

Τέλος, ανέφερε πως «… κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.