Header Ads


«Σφήνα» για Πογιέτ από εξωτερικό πριν τις υπογραφές στην Εθνική Ελλάδος!

«Σφήνα» για Πογιέτ από εξωτερικό πριν τις υπογραφές στην Εθνική Ελλάδος!


Λέτε να το ζήσουμε και αυτό στην Εθνική; Να ναυαγήσει η περίπτωση Πογιέτ; Δείτε ποια ομάδα από το εξωτερικό τον θέλει!
Την ώρα που ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal με την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας στη Γαλλία, γίνεται αναφορά για «σφήνα» επί της ουσίας της Μπορντό.

Συγκεκριμένα, οι Γιρονδίνοι αναζητούν προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς και σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με νέα της Μπορντό αναφέρει πως μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός δεν είναι το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας, ωστόσο είναι στη λίστα των ανθρώπων της. Συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος είναι ο πρώην προπονητής της Ρεμς, Νταβίντ Γκιόν που είναι «άνεργος» από το καλοκαίρι. 

Ωστόσο στη λίστα των Γιρονδίνων είναι και άλλοι, όπως ο Λουσιέν Φαβρ, ο Λοράν Μπατλές, ο Ντιντιέ Τολό, αλλά και ο Σαμπρί Λαμουσί πλην, βέβαια, του Πογιέτ.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «η διοίκηση μάλλον σκέφτηκε και τον Πογιέτ που προσφέρθηκε στον σύλλογο και ο έμπειρος προπονητής θα ήθελε η μεγάλη περιπέτεια να τελειώσει διαφορετικά στην Μπορντό». Να θυμίσουμε πως ο Πογιέτ ήταν στην ομάδα και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΟ, ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή. Ο Ουρουγουανός θα βρεθεί ξανά στα γραφεία όπου θα πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η πρόσληψή του στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας.

Το βιογραφικό του Πογιέτ

Ο Ουρουγουανός μετράει 13 χρόνια στους πάγκους, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων και από εκείνον της ΑΕΚ, δίχως όμως εμπειρία σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Κάτι βεβαίως που δεν είναι απαραιτήτως κακό αν κρίνουμε απ' την πορεία που είχε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όταν ανέλαβε την Ελλάδα δεν είχε κοουτσάρει ξανά εθνική ομάδα. Παράλληλα, αυτό που μέτρησε για την πρόσληψη του Πογιέτ είναι το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες του, η ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει προκειμένου να εμπνεύσει τους παίκτες, το δυναμικό ταμπεραμέντο του αλλά και η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Πογιέτ άρχισε τον Νοέμβριο του 2009 από την Μπράιτον, όπου έμεινε έως τον Ιούνιο του 2013. Ακολούθησε σχεδόν μία διετία στη Σάντερλαντ από τον Οκτώβιο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2015 και στις 29 Οκτώβρη του ίδιου έτους ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, όπου έμεινε έως τον Απρίλιο του 2016 με ρεκόρ 18-5-5. Εν συνεχεία πήγε στην Μπέτις, όπου έμεινε από τον Μάιο του 2016 έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Ακολούθησε η Κίνα και η Σανγκάκη Σενχούα, η Μπορντό και τελευταία η Ουν. Κατόλικα της Χιλής, όπου κάθισε στον πάγκο της από τον Φλεβάρη του 2021 έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Επίσης, έχει προπονήσει και τις Σάντερλαντ, Μπέτις και Μπορντό. Ως παίκτης έκανε σπουδαία καριέρα με τις φανέλες των Σαραγόσα, Τσέλσι και Τότεναμ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.