Header Ads


Εμβιλά: «Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης»

Εμβιλά: «Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης»


Ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε στη NOVA ότι η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δίχως να κάνει κάποια αναφορά σε συγκεκριμένη φάση, ενώ τόνισε ότι περισσότερο χαρούμενος είναι για το τρίποντο, παρά για το γκολ που πέτυχε.

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Γιαν Εμβιλά, δήλωσε στη NOVA ότι είναι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι και όχι για το γκολ που σημείωσε.

Παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, την οποία χαρακτήρισε "σκανδαλώδη", δίχως όμως να αναφερθεί σε κάποια συγκεκριμένη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμβιλά στη NOVA:

Για το το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι: "Είμαι χαρούμενος. Με το γκολ μου κατάφερε η ομάδα να κερδίσει ένα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Όποιος και να το έβαζε το γκολ η χαρά θα ήταν η ίδια, γιατί προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τη νίκη στο ντέρμπι".

Για τον Βαλμπουενά και την ικανότητά του να δημιουργεί: "Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τι μπορεί να κάνει. Είναι τρανό παράδειγμα για τους νέους. Είτε παίζει βασικός είτε αναπληρωματικός, δίνει το 100% για την ομάδα".

Για το τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο μέρος: "Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά καλά σήμερα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτά αλλά σήμερα η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης γιατί όταν έπρεπε να κάνουν πράγματα δεν τα κάνανε και άλλες φορές κάνανε πράγματα που δεν έπρεπε Δεν μου αρέσει όταν δεν παίζουμε καλά και κοιτάω τα δικά μας λάθη".

Για την Αταλάντα: "Η αποφασιστικότητα, η ένταση και η ταχύτητα είναι πράγματα που πρέπει να έχουμε στον ύψιστο βαθμό. Οι Ιταλοί είναι σε καλοί φυσική κατάσταση, Ο Κώστας Μανωλάς μας έχει συμβουλέψει, γιατί γνωρίζει καλά τις ιταλικές ομάδες. Γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να τρέξουμε πολύ".

Για τον Φαντιγκά και τη σχέση τους: "Είναι ένας παίκτης που φάνηκε ότι έχει χημεία ανάμεσά μας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που είναι εδώ. Είναι ένας παίκτης που εξελίσσεται γρήγορα. Αστειευόμαστε αρκετά μεταξύ μας. Πιστεύω ότι έχει μέλλον μπροστά του".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.