Header Ads


Η απάντηση Κλάτενμπεργκ στην επιστολή της ΑΕΚ - «Είναι πέναλτι, διαφωνούμε με την απόφαση»

Η απάντηση Κλάτενμπεργκ στην επιστολή της ΑΕΚ - «Είναι πέναλτι, διαφωνούμε με την απόφαση»


Τις απαντήσεις του στα ερωτήματα που του έθεσε η ΑΕΚ, έδωσε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, ενώ παραδέχθηκε πως κακώς δε δόθηκε το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ στο ματς με τον ΠΑΣ.

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ απάντησε στην επιστολή που του έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ χθες Δευτέρα (21/2) και με την οποία του εξέφραζε τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι όχι μόνο. Στη συγκεκριμένη επιστολή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έθετε και συγκεκριμένα ερωτήματα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, που αφορούσαν τη μεταχείριση που θεωρεί ότι έχει η ομάδα της από τους διαιτητές σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και περίμενε τις απαντήσεις του Κλάτεμπεργκ. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Τρίτη έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ η απάντηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην επιστολή, με τοποθέτηση σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν. Ωστόσο το περιεχόμενο των επιστολών που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές είναι εμπιστευτικό. 

Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει κι ένα σημείο που έχει γίνει γνωστό κι αφορά τη τοποθέτηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ, στο μαρκάρισμα του Καραχάλιου στον Ανσαριφάρντ στο 42΄. 



Ήταν κι αυτό ένα από τα ερωτήματα που έθεσε η πλευρά της Ένωσης. Αναφέρει λοιπόν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, πως η ΚΕΔ διαφωνεί με την απόφαση των Παπαδόπουλου - Ρούπερτι και σημειώνει πως στη συγκεκριμένη φάση θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.