Header Ads


Τζαβέλλας: «Θέλω να τιμωρηθώ, αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη...»

Τζαβέλλας: «Θέλω να τιμωρηθώ, αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη...»


Ο αμυντικός της ΑΕΚ απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Άρη!

Στα γραφεία της Super League βρέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, προκειμένου να απολογηθεί, ενώπιον του αθλητικού δικαστή, για τον πανηγυρισμό του, στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στο Άρης-ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας:

"Είμαι 16-17 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιχνίδι μου που προκαλεί. Δεν έχω γυρίσει ποτέ το κεφάλι μου στην κερκίδα. Δεν έχω μιλήσει σε οπαδούς, με έβριζαν από την αρχή του αγώνα, εμένα τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, καρκίνο, χιαστούς. Ο συμπαίκτης μου στον πανηγυρισμό του έδειξε το «Α» για τον Άλκη, εγώ λέω προς αυτόν μια έκφραση που λέμε πάντα, φαίνομαι νευριασμένος. Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη από τον Άλκη, όχι για την πράξη μου. Δεν έχω κάνει κάτι, δεν έβρισα κανέναν. Δεν υπάρχει φίλαθλος του Άρη εκεί, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ποδοσφαιριστές. Φαίνομαι απέναντι στην κάμερα γιατί είχε πάει ο Αραούχο στην κάμερα. Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ. Δεν αντιλήφθηκα κάτι εκείνη την ώρα…".

Υπενθυμίζεται πως, μια μέρα μετά το περιστατικό, ο Τζαβέλλας, σε ανάρτησή του, τόνισε ότι ήταν αδικαιολόγητος και ζήτησε συγγνώμη.

Παρών, στο γραφείο του αθλητικού δικαστή, ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος υποστήριξε πως σάιτ, συμφερόντων Ολυμπιακού, έσπευσε να συνδέσει τον πανηγυρισμό του Τζαβέλλα με τη μνήμη του 19χρονου Άλκη. Όπως τόνισε ο κ. Αλεξίου: "Αρνούμαστε την κατηγορία της εξύβρισης, δεν αρνούμαστε το περιστατικό. Η διώξη έγινε κατόπιν δημοσιεύματος σε site φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Επειδή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε άμεσα δίωξη, δέχθηκε επιθέσεις από το συγκεκριμένο site. Δεν θα πω όμως, ότι επηρεάστηκε.

Η φάση δεν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Ο διαιτητής είδε τι συνέβη, είδε πέντε παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν, να λέει στον Αραούχο «τι έκανες στα σκουλήκια». Ο Τζαβέλλας ήταν με πρόσωπο στο άδειο πέταλο δεν υπήρχαν οπαδοί εκεί, δεν το είπε στους οπαδούς. Καλώς ή κακώς οι ομάδες έχουν κάποια προσωνύμια, αυτές οι λέξεις δεν είναι προσβλητικές, είναι αποδεκτές από τους ίδιους τους οπαδούς. Ο Τζαβέλας είπε στον Αραούχο, «τι έκανες στα σκουλήκια ρε». Κάποιοι όμως, συνέδεσαν την ενέργεια αυτή με προσβολή της μνήμης του νεκρού.

Υπάρχει δόλος; Όχι. Είχε σκοπό τον Άρη; Όχι; Απευθύνθηκε σε κανέναν; χι. Διέλαθε της προσοχής του διαιτητή; Όχι, Είδα το βίντεο και με μεγάλη προσπάθεια μπόρεσα να καταλάβω δύο συλλαβές.

Δεν υπάρχει δόλος. Ο Τζαβέλλας από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τον έβριζαν. Δέχθηκε απρόκλητη επίθεση και στο τέλος είπε «τα έσκισες τα σκουλήκια…». Ο διαιτητής το είδε και θεώρησε ότι δεν υπήρχε παραβατική συμπεριφορά. Σε ποιον απευθύνθηκε; Σε κανέναν άρα δεν υπάρχει τέλεση του αδικήματος. Στη δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει ότι απευθύνθηκε σε οπαδούς του Άρη. Όλα αυτά είναι δημιούργημα του 10, είναι ανήθικο που προκάλεσαν όλο αυτό και το συνέδεσαν με τον χαμό του οπαδού του Άρη.

Μόλις είδε τι έγινε, ζήτησε αντρίκεια συγγνώμη. Θα έπρεπε ο διαιτητής να τον αποβάλλει αλλά δεν έγινε τίποτα. Ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR παρενέβησαν, δεν είχε λόγο να έρθει η υπόθεση ενώπιον σας, ζητάω την απαλλαγή του"
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.