Header Ads


Λέμος: «Όσο έχουμε ελπίδες για την πρόκριση θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»

Λέμος: «Όσο έχουμε ελπίδες για την πρόκριση θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»


Ο κορυφαίος της ΑΕΚ στη νίκη επί της Νιμ, Πάτρικ Λέμος μίλησε στο enwsi.gr

Ο Πάτρικ Λέμος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στη νίκη επί της Νιμ.



Με τα οκτώ γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και την γενικότερη παρουσία του μέσα στο γήπεδο πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε σε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα που την διατήρησε ζωντανή μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε πριν λίγο καιρό από τον τραυματισμό του που τον κράτησε περίπου δύο μήνες εκτός και δήλωσε παρών στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. 



Ο Λέμος με δηλώσεις του στο enwsi.gr μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Νιμ αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης σχολιάζοντας: «Για μένα η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική γιατί ήρθε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα απέναντι στη Γαλλία που είναι και πρωτοπόρος στον όμιλο μας. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι απέναντι σε Γαλλικές ομάδες αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στην έδρα μας με την βοήθεια του κόσμου μας που ήταν φανταστικός και μας βοήθησε πολύ στη νίκη». Όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης ο Βραζιλιάνος σχολίασε: «Ασφαλώς ακόμα πιστεύουμε ότι έχουμε ελπίδες αλλά είμαστε προσγειωμένοι ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά όσο έχουμε πιθανότητες θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.