Header Ads


Αρδίζογλου: «Πυροτέχνημα ο Γιαννίκης - Λάθος που τον πήρε η ΑΕΚ αλλά τώρα πρέπει να τον κρατήσουν!»

Αρδίζογλου: «Πυροτέχνημα ο Γιαννίκης - Λάθος που τον πήρε η ΑΕΚ αλλά τώρα πρέπει να τον κρατήσουν!»


«Τα νέα παιδιά θα γίνουν Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ» - Δεν μάσησε τα λόγια του ο Χρήστος Αρδίζογλου μιλώντας για όσα έχουν γίνει στην ΑΕΚ.
Την άποψη ότι η Ένωση πρέπει να συνεχίσει με τον Γιαννίκη στον πάγκο της, από τη στιγμή που έχει γίνει ξεκάθαρο ότι εξαρχής ήταν λάθος η πρόσληψή του, σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog o Χρήστος Αρδίζογλου.

Ο παλαίμαχος άσος των Κιτρινόμαυρων αποκάλυψε το λάθος τού Έλληνα προπονητή που οδήγησε στον αποκλεισμό τής ομάδας από τον ΠΑΟΚ, ενώ σήμανε και το καμπανάκι τής αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού.

"Πυροτέχνημα ο Γιαννίκης - Λάθος που τον πήρε η ΑΕΚ - Τα νέα παιδιά θα γίνουν Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ"

"Από τη στιγμή που πήρε τον Γιαννίκη η ΑΕΚ, είχα πει ότι η ομάδα δεν θέλει προπονητή-πυροτέχνημα, που να τον πάρει δηλαδή και να περιμένει να δει αν θα της βγει. Δούλεψε έναν χρόνο στη Σούπερ Λιγκ με τα Γιάννινα ο Γιαννίκης, αλλά σε έναν χρόνο δεν θα πάρεις έναν προπονητή και θα περιμένεις αν θα σου βγει. Δεν σου βγήκε λοιπόν, αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και την έχουν κάνει μικρή. Ήταν λάθος που πήρε τον Γιαννίκη αλλά, εφόσον παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος, τώρα πρέπει να τον κρατήσουν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Το πρόβλημα είναι η ομάδα που έχει γύρω του ο Μελισσανίδης. Γιατί, τελικά τις επιλογές τις κάνει ο Μελισσανίδης ή αυτή η ομάδα που έχει γύρω του; Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχει κόσμο από πίσω της. Δεν παίρνεις προπονητή με το σκεπτικό αν θα σου βγει. Παίρνεις κάποιον, τον πληρώνεις, του δίνεις διορία τρεις μήνες και αν δεν σου κάνει, τον στέλνεις στο σπίτι του. Πειράματα θα κάνει η ΑΕΚ; Είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι για πειράματα, έχει κόσμο από πίσω της. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Δεν θα βγουν και νέα παιδιά που θα ακολούθησουν την ομάδα, καθώς θα υποστηρίζουν τους πρωταθλητές: Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ".

"Αυτό ήταν το λάθος του Γιαννίκη με ΠΑΟΚ - Να τον κρατήσει η ΑΕΚ - Ομάδα σε πανικό"
 
Ποιο ήταν λάθος τού Γιαννίκη και χάθηκε η πρόκριση;

"Το λάθος ήταν που άφησε την ομάδα να παίξει πίσω στο τέλος, έπρεπε να την τραβήξει στο κέντρο. Τι δουλειά είχε να κλειστεί στην άμυνα. Θα είχε περάσει η ΑΕΚ αν κρατούσε την ομάδα του στο κέντρο ο Γιαννίκης. Αφού η σεζόν τελειώνει, η άποψή μου είναι να τον κρατήσει. Κι αν δει ότι δεν του κάνει τίποτα πια, να τον στείλει σπίτι του στο φινάλε".

Πως είδατε το παιχνίδι;

"Καλύτερη ήταν η ΑΕΚ. Αλλά εκεί που την έχει πιάσει κατήφεια, αυτά παθαίνει. Φαίνεται ότι η ομάδα είναι σε πανικό. Τα γκολ που έφαγε δείχνουν ότι στην ομάδα είναι άρτσι μπούρτσι και λουλάς. Είναι εφτά παίκτες της ΑΕΚ και κοιτάζουν τον παίκτη που σουτάρει και στα δύο γκολ". 

"Να μπει και να παίξει ο Μελισσανίδης; - Στο τέλος κερδίζουμε τον Ολυμπιακό"
 
Τι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα για να πάρει τα πάνω της;

"Το θέμα είναι ψυχολογικό σε παίκτες, προπονητή και κόσμο. Θέλουν να δουν ποδόσφαιρο, αλλά η ΑΕΚ είναι στα χέρια παικτών και προπονητή. Ο Μελισσανίδης πήρε παίκτες, τι άλλο να κάνει τώρα να μπει και να παίξει; Η ευθύνη βρίσκεται στον Γιαννίκη αν μείνει και στους ποδοσφαιριστές". 

Είτε με τον Γιαννίκη στην άκρη τού πάγκου είτε με άλλον προπονητή, την Κυριακή υπάρχει το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Φοβάστε αυτό το παιχνίδι;

"Κάθε χρόνο εδώ και 15-20 χρόνια, ακόμα και όταν είχαμε πάει στις χαμηλές κατηγορίες, λέγαμε ότι θα φάμε γκολ αλλά στο τέλος τον κερδίζουμε. Από το ένα παιχνίδι μέχρι το άλλο, πρέπει να το ξεχάσουν, πάει πέρασε, να το ξεχάσουν. Να το αφήσουν πίσω, να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.