Header Ads


Σε απολογία ο Τζαβέλλας - Δεν παίζει με Ολυμπιακό!

Σε απολογία ο Τζαβέλλας - Δεν παίζει με Ολυμπιακό!


Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Γιώργου Τζαβέλλα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ο στόπερ της ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει ποινή δυο αγωνιστικών, κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή!

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν, ο στόπερ της «Ένωσης» κινδυνεύει με τιμωρία δυο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεδομένου λοιπόν ότι κλήθηκε σε απολογία την προσεχή Παρασκευή, ότι η απόφαση θα βγει αυθημερόν και ότι μοιάζει δύσκολο να αθωωθεί, θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».

Η κλήση του Τζαβέλλα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.