Header Ads


«Με Ντέμη γυρίζει στην ΑΕΚ ο Σάντος!»

«Με Ντέμη γυρίζει στην ΑΕΚ ο Σάντος!»


Πώς μπορεί να γίνει το μεγάλο deal πραγματικότητα - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Ο Φερνάντο Σάντος είναι αφοσιωμένος σε αυτή τη φάση στην προσπάθεια που κάνει η Πορτογαλία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το kingbet.net:

Σας είχα πει πριν από αρκετές εβδομάδες τα δεδομένα για τον Φερνάντο Σάντος και την ΑΕΚ. Έχουμε πει πως όλα θα κριθουν από το τι θα κάνει η Πορτογαλία στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Νομίζω είναι εύκολα κατανοητό για όλους, ακόμα και γι αυτούς που το θεωρούν εύκολο σενάριο, πως αν η Πορτογαλία προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, Σάντος γιοκ. Ο Φερνάντο Σάντος θα οδηγήσει την χώρα του στο δικό του τελευταίο μεγάλο τουρνουά.

Οπότε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 η ΑΕΚ θα πρέπει να τον ξεχάσει. Πάμε όμως να δούμε τι θα γίνει αν η Πορτογαλία δε τα καταφέρει (άλλωστε θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Ιταλία για να φτάσει στα τελικά). Ο Φερνάντο Σάντος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της χώρας του και μένει να δούμε τι διάθεση θα έχει να συνεχίσει την προπονητική άμεσα και αν έχει, τι θα χρειαστεί-ζητήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Αρχικά ολοι οι ΑΕΚτσήδες θέλουν Φερνάντο Σάντος. Είναι η ιδανικότερη λύση για να μπει η ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά. Όμως αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πορτογάλο.

Αν οι 3 τους (Μελισσανίδης, Ντέμης, Σάντος) κάτσουν στο ίδιο τραπέζι εκτιμώ ότι θα τα βρουν. Και αν κάποιοι αναρωτιέστε τι θα γίνει με Γιαννίκη που ανανέωσε μέχρι το 2024, μεγάλα παιδιά είστε. Αυτή θα είναι η πιο εύκολη απόφαση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.