Header Ads


Στοίχημα: “Μιλάει” η εμπειρία της Γιουβέντους

Στοίχημα: “Μιλάει” η εμπειρία της Γιουβέντους


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα στη δράση, με τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους και Τσέλσι - Λιλ να ξεχωρίζουν από το κουπονι οπαπ. Δράση έχουμε και αρκετά πρωταθλήματα, ωστόσο η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την οποία και θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.
 
Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην αναμέτρηση του “Θεράμικα”, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Γιουβέντους. Το “κίτρινο υποβρύχιο” διέλυσε με 4-1 τη Γρανάδα εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του και πανηγύρισε έτσι την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Ο τεχνικός Έμερι μετράει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες), στις τρεις τελευταίες γνώρισε την ήττα.
 
Στο 1-1 με την Τορίνο έμεινε η Γιουβέντους στο τελευταίο παιχνίδι της στη Serie A, συμπληρώνοντας 12 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 4η θέση. Η “Μεγάλη Κυρία” έρχεται με απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται για να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ματς αλλά και τον Βλάοβιτς σε τρομερή φόρμα.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.