Header Ads


Άμεση διάψευση από ΑΕΚ για Φαν’τ Σχιπ!

Άμεση διάψευση από ΑΕΚ για Φαν’τ Σχιπ!


Στην ΑΕΚ διέψευσαν τα σενάρια που ήθελαν τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να αντικαθιστά τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή» και στο υψηλότερο επίπεδο, στη διοίκηση του club κοινώς, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν η Ένωση θα πάει στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως έχει.

Μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να γίνει κάποια αλλαγή πριν το ματς με τους «ερυθρόλευκους» την προσεχή Κυριακή (13/02, 19:30). Σε περίπτωση που υπάρχουν εξελίξεις θα είναι μετά τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι αν κι εφόσον αποφασιστεί η αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, τότε θα εξεταστεί η περίπτωση του πρώην ομοσπονδιακού, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος μετά το «διαζύγιο» με την εθνική μας ομάδα, παραμένει ελεύθερος.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ με τοποθέτησή της διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Τζον Φαν’τ Σχιπ για τον πάγκο της Ένωσης.

«Δεν υπάρχει κάτι με Φαν Σιπ και συνολικά με λίστες για υποψήφιους προπονητές για την ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ με ενημέρωσή της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.