Header Ads


Γιαννίκης: «Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα - Εχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τον λαό της»

Γιαννίκης: «Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα - Εχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τον λαό της»


Οσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η ΑΕΚ μετά τις δυο ήττες από Βόλο και Αρη υποδέχεται αύριο (15:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αργύρη Γιαννίκη να δηλώνει ότι έχουν υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κλίμα στην ομάδα, έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Κοιτάμε μπροστά. Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα, με σειρά αγώνων. Ξεκινάμε με τον Απόλλωνα κι έχουμε την υποχρέωση απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ, τον λαό της και τους εαυτούς μας να δείξουμε αντίδραση. Να επιστρέψουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις».

Για την κριτική στο πρόσωπό του: «Το θέμα δεν είναι ο Γιαννίκης. Το θέμα είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα και αυτή πρέπει να επιστρέψει στις νίκες».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα, είμαστε προετοιμασμένοι. Στον πρώτο γύρο μας «έκοψε» βαθμούς ο Απόλλων, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για τις απουσίες που έχει σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΑΕΚ: «Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους, αλλά δεν έχουμε περιθώρια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους παίκτες που έχουμε. Και διαθέτουμε παίκτες. Τους εμπιστευόμαστε και αυτό μετράει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.