Header Ads


Παίζει με Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας - Απαλλάχθηκε από την κατηγορία!

Παίζει με Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας - Απαλλάχθηκε από την κατηγορία!


Το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να μην επιβάλει τιμωρία στον Γιώργο Τζαβέλλα για το περιστατικό στον πανηγυρισμό του γκολ του Αραούχο.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να μην επιβάλει κάποια τιμωρία στον Γιώργο Τζαβέλλα για το περιστατικό στον πανηγυρισμό του γκολ του Αραούχο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο αμυντικός της Ένωσης είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Τζαβέλλας: «Δεν είπα σκουλήκια τους φίλους του Άρη-Αν προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Θυμίζουμε ότι στην απολογία του που είχε γίνει το πρωί ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη, παρότι τον έβριζαν και τον καταριούνταν από την αρχή του παιχνιδιού.

«Είπα στον Αραούχο "τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες», ανέφερε. 

Παράλληλα τόνισε πως στο σημείο που φωνάζει ο ίδιος μετά το 1-1 δεν υπήρχαν φίλαθλοι, ενώ φάνηκε να το κάνει προς την κάμερα γιατί εκεί κατευθύνθηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το γκολ του.

Μάλιστα, τόνισε πως αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλε με την συμπεριφορά του τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, τότε ζητά ο ίδιος να τιμωρηθεί.

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου είχε αναφέρει: «Αρνούμαστε την κατηγορία της εξύβρισης. Η δίωξη έγινε μετά από δημοσίευμα σε σάιτ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.