Header Ads


«Τάσεις φυγής από παίκτη της ΑΕΚ - Δεν ήθελε να πάει στα Σπάτα!»

«Τάσεις φυγής από παίκτη της ΑΕΚ - Δεν ήθελε να πάει στα Σπάτα!»


Για ποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πρόκειται - Ποιος ο ρόλος των Μπακάκη-Τσούμπερ, με ποιες ομάδες μίλησε για να αποχωρήσει! 
Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης που ψάχτηκε για να αποχωρήσει τον Γενάρη, με ποιες ομάδες μίλησε και πόσα χρήματα ζήτησε η Ένωση; Το... θέμα με τον προπονητή και το μεγάλο λάθος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Μεγάλο "ξενέρωμα" για Μισελέν, ο οποίος έχει την αίσθηση (πολύ πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ) πως κάπου... απαξιώθηκε στα Σπάτα. Οι τάσεις φυγής του Γάλλου τον Γενάρη και ο... ρόλος του Μπακάκη αλλά και της σχέσης Τσούμπερ/Ρότα.


ΜΙΣΕΛΕΝ/1: μιλάμε για τον 4ο πιο ακριβό παίκτη του σημερινού ρόστερ της ΑΕΚ, με χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ. Για έναν 24χρονο Γάλλο δεξιό μπακ,που μετράει 48 συμμετοχές στο Σαμπιονά. Διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, καταγράφοντας μάλιστα στο κοντέρ του 9 συμμετοχές και με την Ελπίδων της χώρας του. Στην ΑΕΚ η αγορά του το περασμένο καλοκαίρι κόστισε 1.000.000 από την Λάνς και όπως ξέρουν πολύ καλά στην ελληνογαλλική πιάτσα agents, υπήρξε δάκτυλος απο άλλη Μπιγκφοράτη ομάδα να μην ολοκληρωθεί το deal με τους "κιτρινόμαυρους"! Αντικειμενικά, έστω και σε θεωρητική βάση, η απόκτηση του αποτέλεσε αναβάθμιση της θέσης στην Ένωση...

ΜΙΣΕΛΕΝ/2: ο Γάλλος αισθάνεται πως κάπου το... περιβάλλον των Σπατών (το λέω γενικά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με... ονόματα και διευθύνσεις), τον αμφισβήτησε και τον απαξίωσε πολύ γρήγορα. Είτε γιατί "πλήρωσε" (χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος) την... θυσία του (εκ των αρχηγών και παλαιοτέρων στην ομάδα) Μιχάλη Μπακάκη. Είτε γιατί ο Ρόττα έγινε ο "κολλητός" του Τσούμπερ & τον Ελβετό με την καριέρα στη Μπουντεσλίγκα, έχει πολύ... ψηλά ο Γερμαναναθρεμένος κόουτς Αργύρης Γιαννίκης. Κοινώς του προκαλεί ένα... μικρό δέος. 

ΜΙΣΕΛΕΝ/3: όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε από άνθρωπο που ζει την "κιτρινόμαυρη" καθημερινότητα των Σπατών, ο Κλεμέντ Μισελέν είχε ξενερώσει τόσο που δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί (αυτό πολύ πριν από την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ)! Για αυτό άλλωστε παρουσίασε σαφείς τάσεις φυγής τον Γενάρη, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο!! Ήταν ο ίδιος που επικοινώνησε με τον παλιό γνωστό του, προπονητή από τον περασμένο Δεκέμβριο της Σεντ Ετιέν. Εκτός από τους "στεφανουά", που ήθελαν δανεικό τον Μισελέν, μια ακόμη ομάδα της  Ligue 1 ενδιαφέρθηκε για τον Γάλλο δεξιό μπακ και το... κοινοποίησε στους "κιτρινόμαυρους". 

ΜΙΣΕΛΕΝ/4:τελικά ο 24χρονος μπακ έμεινε στην ΑΕΚ, που ζητούσε ακόμη και σε δανεισμό του οψιόν αγοράς κοντά στα 2.000.000 ευρώ (της είχε κοστίσει πριν από 6 μήνες 1 εκατομμύριο κι ενώ ο Γιαννίκης "γλυκοκοίταζε" τον πρώην παίκτη του στον ΠΑΣ, Σάλιακα, "υποβιβάζοντας" τον Μισελέν σε αναπληρωματικό)! Μετά δε το "κάψιμο" που έφαγε απο τον προπονητή του την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όντας βάζοντας τον "κρύο" στο 90' με αποτέλεσμα ο Μιτρίτσα να τον εκθέσει αλλά και το "σταύρωμα" (του) που ακολούθησε από οπαδούς και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, το μέλλον του Μισελέν  μετά τον Ιούνιο είναι εξαιρετικά αβέβαιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.