Header Ads


«Βόμβα» με το μέλλον του Τσούμπερ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» με το μέλλον του Τσούμπερ στην ΑΕΚ!


Ένα δημοσίευμα στη Γερμανία έρχεται να βάλει... φωτιά στην υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ και της παραμονής του στην ΑΕΚ!

Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν, με τον Ελβετό άσο να μαγεύει τους πάντες με τις κινήσεις και τα γκολ του.

Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες, ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται… βυθισμένος στη μετριότητα, με την κάκιστη πορεία της ομάδας να συμπαρασέρνει και τον ίδιο.



Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά ούτε στο χθεσινό «ναυάγιο» της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκού και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του.

Μέχρι πρότινος, στη Γερμανία θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο, τώρα βλέπουν ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση, χαρακτηρίζοντας ασαφές το μέλλον του.

Το ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας, «Hessenschau» με έδρα τη Φρανκφούρτη ανέφερε πως «το αθλητικό μέλλον του Τσούμπερ μετά τέλος της φετινής σεζόν είναι ακόμα ασαφές».



Θυμίζουμε, πως ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται στον Δικέφαλο ως δανεικός από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο τέλος της σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αποφασίσουν αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τον γερμανικό σύλλογο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.